Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 14 / Jun / 2024

Gegarandeerd speelplezier met Stapelstein!

Gegarandeerd speelplezier met Stapelstein!

Ontdek een wereld van grenzeloze fantasie en actie met de Stapelstein! Bij Tokkelientje vieren we het avontuur van open-ended play en motorische ontwikkeling. Stimuleer je kinderen om te balanceren, bouwen en creëren met het duurzame speelgoed van Stapelstein. Laat hun fantasie de vrije loop terwijl ze een wereld van mogelijkheden ontdekken, zowel binnen als buiten. Bezoek ons in Leiden en breng vandaag nog deze levendige set naar huis!

Bij Tokkelientje draait alles om het vinden van uniek speelgoed dat niet alleen de verbeelding van kinderen stimuleert, maar ook een grote bijdrage levert aan hun ontwikkeling. Een van onze favorieten binnen ons uitgebreide assortiment zijn de producten van Stapelstein - innovatief, veelzijdig en duurzaam speelgoed dat kinderen uitdaagt om te bewegen, te creëren, te bouwen, te balanceren, maar bovenal plezier te hebben. 

Wat is Stapelstein?
Stapelstein is meer dan alleen een verzameling van stapelbare stenen. Het is een creatief speelgoed concept dat kinderen uitnodigt om op een geheel nieuwe manier te spelen. De eenvoudige, maar slim ontworpen stenen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en hebben een gestructureerd oppervlak dat grip en stabiliteit biedt. Hierdoor kunnen kinderen veilig stapelen, balanceren, klimmen en gebruiken als zitplaats.

 

Waarom is Stapelstein bijzonder?

  • Open-ended play: Stapelstein stimuleert open-ended play, wat betekent dat er geen vastgestelde manier van spelen is. Kinderen worden aangemoedigd om hun verbeeldingskracht te gebruiken en hun eigen spelregels te bedenken, geen grenzen waarbij de fantasie de vrije loop kan nemen. 
  • Motorische ontwikkeling: Door te balanceren, klimmen en stapelen, helpt Stapelstein bij de ontwikkeling van de motorische vaardigheden van kinderen. Het verbetert hun evenwicht, coördinatie en spierkracht op een leuke en uitdagende manier.
  • Creativiteit en probleemoplossend vermogen: Stapelstein daagt kinderen uit om creatief te denken en oplossingen te bedenken voor verschillende uitdagingen. Of ze nu een toren bouwen, een hindernisbaan maken of een nieuwe zitplaats creëren, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Duurzaamheid: Gemaakt van gerecyclede materialen en ontworpen om lang mee te gaan, is Stapelstein een milieuvriendelijke keuze voor ouders die op zoek zijn naar duurzaam speelgoed. Ontdek de Stapelstein Regenboog Set: Kleurrijk Spelplezier voor Binnen en Buiten

Bij Tokkelientje willen we graag nog onze favoriete producten van Stapelstein extra uitlichten. De Stapelstein Regenboog Set van 6, inclusief een prachtig Confetti Pastel balansbord en de Confetti losse steen. Deze levendige set brengt een sprankje kleur en een overvloed aan speelmogelijkheden naar elk huishouden, inclusief de losse steen zijn de bouw en speelmogelijkheden oneindig. 

Stapelstein
Rainbow set pastel 6 +1

Stapelstein
Losse steen Super Confetti

 

Levendige Pastel Regenboogkleuren

Deze set van zes Stapelstenen is gehuld in schitterende pastel regenboogkleuren, waardoor ze niet alleen er leuk uitzien, maar ook perfect passen bij elke interieurstijl. Van zachte roze tinten tot subtiele groentinten, de kleuren van de regenboog brengen een vleugje vrolijkheid en verbeelding in elke kamer.

Inclusief Balansbord in Confetti Pastel

Als extra bonus wordt de set geleverd met een balansbord in Confetti Pastel, waardoor je kind nog meer speel- en leerplezier heeft. Dit balansbord biedt een extra dimensie aan het spel en moedigt evenwicht en coördinatie aan terwijl kinderen lekker aan het spelen zijn.

 

Speel- en Leermogelijkheden

Met de Stapelstein Regenboog Set en het bijpassende balansbord kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten. Van het bouwen van kleurrijke torens tot het creëren van hindernisbanen en het balanceren op het balansbord, de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze set stimuleert niet alleen actief spel, maar ook creativiteit, probleemoplossend vermogen en sociale interactie.

 

Milieuvriendelijk en Veilig

Wat deze set nog specialer maakt, is dat de Stapelstenen klimaatneutraal in Duitsland worden geproduceerd. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn niet giftig, vrij van drijfgassen, weekmakers en volledig vrij van additieven. Ouders kunnen met een gerust hart genieten en zien hun kinderen spelen met hoogwaardige en milieuvriendelijke speelgoed.

 

Geschikt voor Binnen en Buiten

Of het nu regent of de zon schijnt, de producten van Stapelstein zijn geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Kinderen kunnen hun avonturen zowel in de woonkamer als in de tuin voortzetten, waardoor dit speelgoed het hele jaar door plezier biedt.

Haal de Stapelstein Regenboog Set vandaag nog in huis!

Breng kleur en speelplezier in het leven van je kinderen met de Stapelstein Regenboog Set van 6, inclusief het Confetti Pastel balansbord. Bezoek Tokkelientje in Leiden om deze levendige set te ontdekken en zie hoe je kinderen genieten van urenlang speelplezier en ontdekking.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »