Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 09 / Sep / 2022

Onmisbare producten voor de herfst en winter

Onmisbare producten voor de herfst en winter

Met deze tips van Tokkelientje is het najaar knus en warmpjes doorkomen een makkie!

De zomer loopt helaas ten einde en de herfst en winter seizoenen zijn in aantocht. De temperaturen zijn nog relatief hoog voor het jaargetijden maar je merkt het al, Nederland wordt natter. De dagen worden weer korter, natter, kouder, maar om de dagen goed door te komen hebben wij van Tokkelientje tal van oplossingen om de wat sombere maanden op te fleuren en glans te geven.

 

Het natte weer levert ook wat problemen op, want heb je dat ook weleens dat je kinderen heerlijk buiten spelen en helemaal nat, vies, koud en modderig thuiskomen? Bij Tokkelientje hebben we de oplossing, het Deense merk Enfant en het Nederlandse merk Bergstein. Zij bieden namelijk een ruim assortiment hippe, warme, stijlvolle kinderlaarzen en wij zijn verliefd op de verschillende designs. Deze herfst- en winterboots zijn de ideale oplossing tegen koude, natte en verkleumde voeten. 

 

Thermoboots van Enfant

De regenlaarzen van Enfant zijn uniek door hun thermo voering waardoor ze zeer geschikt zijn voor de winter, alle modellen zijn ook nog eens uitgerust met hippe designs, materialen en kleuren. Shop de prachtige boots van Enfant hier zodat je kind er warm en stijlvol bijloopt dit najaar. 

 

Regenlaarzen en sloffen van Bergstein

Het merk Bergstein heeft een collectie regenlaarzen in felle kleuren, de laarzen zijn stevig en worden handgemaakt in Europa. Maar bovenal staan de laarzen bekend om hun felle en kleurrijke uiterlijk waardoor zelfs laarzen leuk zijn om te dragen.
Net als de laarzen van Enfant zijn de laarzen helemaal waterdicht, maar de laarzen van Bergstein zijn niet gevoerd en dus geen thermoboots. Gelukkig hoeft je kleine ook met Bergstein geen last te hebben van koude voeten, ze maken namelijk ook heerlijk warme sloffen die je de mini gelijk aan kan als het spelen buiten klaar is.

 

De robuuste laarzen en comfy sloffen van Bergstein shop je natuurlijk hier bij Tokkelientje.

 

Warme kinderjassen 

Nog een extra tip van Tokkelientje is het dragen van een hippe kinderjas. Kinderjassen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in veel verschillende hippe en felle kleuren waardoor jouw kind echt de blits kan maken op school of bij vriendjes/vriendinnetjes. Kinderen zijn vaak geneigd om hun jas links te laten liggen of weg te slingeren, maar de jassen van tegenwoordig bieden meer dan alleen een jas, ze zijn namelijk zeer in de mode en dat geeft naast warmte een berg zelfvertrouwen! 

 

Met de winter in aantocht zijn er nog veel meer producten te bedenken die zeer waardevol kunnen zijn. Wat denk je van mutsen, sjaals, handschoenen of een lekkere warme dikke trui of vest. De gehele collectie warme winterkleding is te vinden op onze website of in de winkel.

 

Heerlijk zachte wafel pyjama's van Feetje

In de winter is het niet alleen overdag een stuk kouder, ook 's nachts gaat de temperatuur ver naar benden. Dan is het extra belangrijk om je kleine van wat extra laagjes te voorzien zodat hij of zij het lekker warm houdt tijds het slapen. De wafel pyjama's van Feetje zijn hier perfect voor! De pyjama's zijn gemaakt van 100% katoen, dus van nature zacht, warm en vocht absorberend. De wafelstof versterkt deze positieve eigenschappen van het katoen ook nog eens waardoor deze nog comfortabeler is. 

Eén van onze favorieten voor deze winter? De Feetje Pyjama Wafel Bruin. Deze heerlijk zachte, warme pyjama in warme herfstkleur past perfect bij het seizoen! 

Naast de klassieke wafel pyjama's vind je in het assortiment van Feetje ook nog Premium Pyjama's. Deze pyjama's zijn gemaakt van een nét iets luxere stof, en voorzien van te gekke printjes. De Feetje Pyjama Premium Flora Flower is in van onze favorieten uit deze lijn.

 

Het seizoen van spelletjes spelen met het gezin

Nu is het niet alleen nat en koud in de herfst, het is ook nog eens een stuk eerder donker. Er is dus minder tijd om buiten te spelen, maar dit hoeft geen probleem te zijn. Wat is immers gezelliger dan knus met het gezin thuis spelletjes te spelen terwijl het buiten donker is en de herfst regen tegen de ramen tikt? 

 

Om de donkere maanden binnen knus door te komen hebben we bij Tokkelientje tal van spelletjes, puzzels en muziekinstrumenten. Lekker met het gezin het vertier binnen opzoeken waarbij de leuke dingen voor kinderen natuurlijk niet kunnen ontbreken. Het speelgoed uit de collectie van Tokkelientje is niet alleen hartstikke leuk, het is ook nog eens super leerzaam en goed voor de ontwikkeling van je kleine. 

 

Maak van dit najaar dus een feestje met het speelgoed van Tokkelientje.

 

Online shoppen of in de winkel!

We hopen dat we je een handje hebben geholpen om de donkere maanden samen met het gezin knus en warmpjes door te komen. Bij Tokkelientje kan je alle herfst- en winterartikelen eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen. Maar, heb je zin om lekker door de winkel te neuzen? Dan ben je van harte welkom bij onze kinderkleding winkel in het centrum van Leiden. We zien je daar!



Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »