Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Blog

Onze laatste blogs

  • Tokkelientjes Slijmavontuur 19 Dec

    Blog Tokkelientjes Slijmavontuur

    In deze blog willen we jullie graag meenemen in de wereld van slijm. Nu denk je wellicht dat slijm een simpel product is en dat je daar niet zo veel mee kan, maar niets is minder waar!

  • Magnetisch speelgoed bij Tokkelientje 04 Dec

    Blog Magnetisch speelgoed bij Tokkelientje

    Bij Tokkelientje verkopen we magnetisch speelgoed van de populaire merken Cleverclixx en MagnaTiles. Het fijne van deze merken is dat ze compatibel zijn met elkaar, dus je kunt de dozen mixen en matchen!

  • Nieuw bij Tokkelientje: MAILEG 27 Oct

    Blog Nieuw bij Tokkelientje: MAILEG

    Maileg is veel meer dan een speelgoedbedrijf; het is een bron van verwondering, verbeelding en betovering. Door de jaren heen heeft Maileg een speciale plaats veroverd in het hart van velen, en het blijft generaties lang deel uitmaken van speel- en verzamel tradities. Als je op zoek bent naar speelgoed dat de kracht van verbeelding stimuleert en tijdloze schoonheid biedt, dan is Maileg het merk waar je naar op zoek bent.

  • Speelgoedwinkel Leiden 15 Dec

    Blog Speelgoedwinkel Leiden

    Er is zoveel verschillend speelgoed te koop, dat je haast niet meer weet waar je zoeken moet. Boeken, puzzels, baby speelgoed, speelgoed auto’s en dat is nog maar een kleine greep uit het gigantische aanbod. Daarom helpen wij jou in deze blog een handje met een leuke selectie van kinderspeelgoed.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »