De nieuwste mode, een sterke basis collectie en een passie voor hun ambacht; dat is wat Cost:bart uniek maakt. Volgens Cost:bart is het belangrijk om te doen waar je van houdt, te doen waar je goed in bent en waar je passie ligt. De passie van Cost:bart is het creëren van mode die comfort en kwaliteit samenbrengt in een collectie van jeans, hoodies, sweaters en t-shirts.

Cost:bart heeft een uitgebreide basis collectie die ieder seizoen gecombineerd kan worden met de kledingstukken uit de trend collecties. In het Deens betekent Cost:bart ‘kostbaar’. De ontwerp identiteit van het merk is geworteld in de eenvoud en functionaliteit van de Scandinavische design traditie. De prints en stijlen zijn ontworpen om te dragen bij verschillende gelegenheden, waardoor de individuele styling ‘costbart’ (kostbaar) wordt. Cost:bart wil laten zien dat er niet maar één manier is om je te kleden, maar dat je met bepaalde items je eigen individualiteit kunt laten zien.

“At Cost:bart perfection lies in imperfection – we are all ‘costbart’ (precious) as we are.”

Tokkelientje

  • Een conceptstore met kleding en accessoires voor kids van 0 tot 16 jaar.
  • 071 870 1076
  • [email protected]
Copyright 2021 Tokkelientje - Powered by Lightspeed
iDEAL Bancontact / Mister Cash
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »