• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mats&merthe

Geen producten gevonden...

Mats&merthe

Onze collectie Mats en Merthe

De kleding van Mats en Merthe worden ontworpen uit liefde voor natuurlijke materialen, kwaliteit en tijdloze designs. Hun eigen kinderen zijn een grote inspiratiebron voor Willeke en Kim in het ontwerpen van luxe baby basisartikelen. Aandacht voor kwaliteit, natuurlijke materialen en duurzaamheid staan voorop bij Mats & Merthe. De eerste collectie bestond uit lakens en dekens van prachtige materialen, maar al snel begon Mats & Merthe ook met het ontwerpen van zachte, natuurlijke babykleding met een unieke twist.

 

Mats en Merthe rompers

De Mats en Merthe rompers hebben een uniek ontwerp. De rompertjes zijn voorzien van een witte kraag en hebben een chique uitstraling. Perfect om jouw newborn een klassieke uitstraling te geven! De rompers zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en voelen lekker zacht aan.

 

Mats & Merthe baby

Tokkelientje heeft een breed aanbod Mats & Merthe babykleding. De producten van Mats & Merthe zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Jouw baby komt hierdoor zo weinig mogelijk met schadelijke stoffen in aanraking. Je kunt de producten meteen vanaf de geboorte veilig gebruiken. Ook fijn, de Newborn kleding van Mats & Merthe hoeft niet over het hoofdje van de baby! Bekijk hier ons assortiment.