• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Nanami

Merken
Maten
-50%
Nanami Nanami - Bathrobe soft terry honey
€32,50 €16,25
+
-50%
Nanami Nanami - Bathrobe organic pink
Nanami - Bathrobe organic pink
€29,95 €14,97
+
€59,95 €29,97
+
-50%
Nanami Nanami - rattle bird natural
Nanami - rattle bird natural
€20,00 €10,00
+

Nanami

Onze collectie Nanami

Het Nederlandse lifestyle merk Nanami heeft een mooie baby- en lifestyle collectie die is geïnspireerd op de natuur en de Inuit. Inuit is de naam die de Eskimo’s in Groenland en Canada zichzelf geven. De naam Nanami betekent de zeven zeeën, dit zie je terugkomen in de golfjes in het logo. Bij Nanami vind je een mooi assortiment met onder andere voedingskussens, badcapes, slaapzakken, trappelzakken en boxkleden.

Nanami baby

Bij de productie van de Nanami baby artikelen wordt gebruik gemaakt van ecologische en natuurlijke materialen. Zo zijn de dekens gemaakt van gerecycled denim en is er voor de badcapes en badjassen gekozen voor een heerlijk zachte badstof. Bij de slaapzakken en badcapes wordt er gewerkt met organic tricot, het beste materiaal voor je kindje!

Nanami swaddle doeken

De Nanami swaddle doeken zijn een musthave voor iedere ouder. De hydrofiele swaddles zijn heerlijk zacht en absorberend. De swaddle doeken zijn goed te gebruiken om je baby af te drogen, als onderlegger in de wieg of om in de kinderwagen te leggen. Voor de verzorging van je baby kun je nooit genoeg hydrofiele doeken hebben! De swaddles van Nanami zijn er in verschillende kleuren en printjes. Bekijk hier onze collectie Nanami producten.