OYOY is een Deens design merk met woonaccessoires voor kinderen en volwassenen. Het is een merk voor moderne families die op zoek zijn naar het ophalen van herinneringen aan hun kindertijd en nieuwe willen creëren. De designcollecties zijn geworteld in de Deense tradities van eenvoud. Het merk staat voor een speelse, maar rechttoe rechtaan esthetische benadering van design dat samengaat met het dagelijkse gezinsleven.


OYOY streeft ernaar om respectvol en toegewijd te zijn aan de vervaardigde producten, alle betrokken mensen en de omringende natuur, altijd met een creatieve en speelse aanpak in gedachten. Het Deense bedrijf OYOY Living Design A / S is in januari 2012 opgericht door de Deense ontwerpster Lotte Fynboe. De ontwerpen zijn klassiek, functioneel en gaan lang mee met unieke details en aantrekkelijke kleurencombinaties. Beinvloed door traditioneel Deens design zijn de producten herontwerpen van jeugdherinneringen. Op basis van deze herinneringen worden unieke producten gemaakt met de nadruk op vorm en functionaliteit.

Home » Merken » Oyoy

Tokkelientje

  • Een conceptstore met kleding en accessoires voor kids van 0 tot 16 jaar.
  • 071 512 8442
  • [email protected]
Copyright 2020 Tokkelientje - Powered by Lightspeed
iDEAL Bancontact / Mister Cash
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »