• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Phil&Phae

Merken
Maten

Phil&Phae

Phil&Phae bij Tokkelientje

Tokkelientje is trots aanbieder van Phil&Phae kinderkleding. Dit mooie merk staat voor zachte kleding van hoge kwaliteit en een comfy chic look voor kinderen.


Duurzame kinderkleding

Volgens Phil&Phae gaat duurzaamheid verder dan het gebruik van organisch katoen en ethische productie. Duurzaamheid ligt volgens Phil&Phae ook in ontwerpkeuzes; het maken van tijdloze designs van hoge kwaliteit, zodat ze langer dan één seizoen mee gaan. Phil&Phae werkt met seizoenen, maar de collecties zijn traditioneel. De kleuren worden zo gekozen dat dat de items makkelijk te combineren zijn met voorgaande seizoenen of collecties van andere merken. De modellen zijn modern, maar bewust ook relatief basic: de onderscheiding en verfijning zit in details, materialen en pasvorm. De collecties worden ontworpen in Nederland en op verantwoorde wijze geproduceerd in Europa door zorgvuldig geselecteerde familiebedrijven die de waarden van het merk delen.


Phil&Phae collectie

Het kenmerk van Phil&Phae is zacht, dit zie je goed terug in de collectie. Er wordt gebruik gemaakt van zachte en ingetogen tinten en van de zachtste biologische materialen. Tokkelientje heeft een ruim aanbod Phil&Phae broekjes, truitjes, sokjes en zelfs zwemkleding. Bekijk hier ons assortiment.