Phil&Phae

Tokkelientje is trots aanbieder van Phil&Phae kinderkleding. Dit mooie merk staat voor zachte kleding van hoge kwaliteit en een comfy chic look voor kinderen.


Duurzame kinderkleding

Volgens Phil&Phae gaat duurzaamheid verder dan het gebruik van organisch katoen en ethische productie. Duurzaamheid ligt volgens Phil&Phae ook in ontwerpkeuzes; het maken van tijdloze designs van hoge kwaliteit, zodat ze langer dan één seizoen mee gaan. Phil&Phae werkt met seizoenen, maar de collecties zijn traditioneel. De kleuren worden zo gekozen dat dat de items makkelijk te combineren zijn met voorgaande seizoenen of collecties van andere merken. De modellen zijn modern, maar bewust ook relatief basic: de onderscheiding en verfijning zit in details, materialen en pasvorm. De collecties worden ontworpen in Nederland en op verantwoorde wijze geproduceerd in Europa door zorgvuldig geselecteerde familiebedrijven die de waarden van het merk delen.


Phil&Phae collectie

Het kenmerk van Phil&Phae is zacht, dit zie je goed terug in de collectie. Er wordt gebruik gemaakt van zachte en ingetogen tinten en van de zachtste biologische materialen. Tokkelientje heeft een ruim aanbod Phil&Phae broekjes, truitjes, sokjes en zelfs zwemkleding. Bekijk hier ons assortiment.

Tokkelientje

  • Een conceptstore met kleding en accessoires voor kids van 0 tot 16 jaar.
  • 071 870 1076
  • [email protected]
Copyright 2021 Tokkelientje
iDEAL Bancontact / Mister Cash
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »