• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Soft Gallery

Geen producten gevonden...

Soft Gallery

Soft Gallery kinderkleding

Soft Gallery is een Deens kindermerk wat in 2007 is opgericht Kopenhagen. Ieder seizoen gaan zij samenwerkingen aan met internationale kunstenaars, die speciaal voor Soft Gallery kinderkleding ontwerpen. In het assortiment zie je dan ook de mooiste handgemaakte prints en borduursels terug. Door met artiesten samen te werken, wil het merk kinderen al jong inspireren met de schoonheid van kunst.

Duurzame kinderkleding van Soft Gallery

Voor de collectie Soft Gallery kinderkleding wordt uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame materialen. De items worden geproduceerd van 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. De kleding blijft dan ook lang mooi, was na was. De collectie kenmerkt zich ook door de ‘Golden Touch’, in ieder item is namelijk iets van goud verwerkt.

Soft Gallery sale

Twee keer per jaar hebben wij Soft Gallery sale in onze webshop en in de winkel. De voorjaarscollectie gaat in juni in de uitverkoop en de najaarscollectie rond eind december. Op zoek naar hippe kleding voor een zacht prijsje? Dan ben je bij onze Soft Gallery sale aan het juist adres!

Soft Gallery online bij Tokkelientje

Bekijk de Soft Gallery kleding op onze website of in de winkel. Je kunt jouw bestelling thuis laten bezorgen of ophalen in één van onze winkels.