Wander & Wonder is opgericht in 2017 door ontwerpster Hilda Yim. Als pionier in de mode-industrie streeft Hilda ernaar om de relevantie van het merk in het steeds veranderende modelandschap te behouden door elk seizoen voortdurend te evolueren en een nieuwe cultuur te ontdekken. Of het nu Afrika, Japan of Mexico is, ze brengt hulde aan hun tradities en omarmt hun taal en levensstijl door het te interpreteren vanuit een kinderlijk perspectief.

"Wander always, wonder often" 

Wander & Wonder maakt eigenzinnige en comfortabele kleding voor kinderen. Om trends maakt het merk zich niet druk, omdat dit fast fashion en consumentisme stimuleert. Het merk heeft duurzaamheid voor ogen en produceert in kleine series. Wander & Wonder werkt samen met Plan International en doneert 2% van de winst aan programma’s die kinderen binnen de lokale gemeenschap ondersteunen. Uiteindelijk draait alles om de kinderen en hun toekomst.

Tokkelientje

  • Een conceptstore met kleding en accessoires voor kids van 0 tot 16 jaar.
  • 071 512 8442
  • [email protected]
Copyright 2020 Tokkelientje - Powered by Lightspeed
iDEAL Bancontact / Mister Cash
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »