Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Enfant Enfant - Rainboots solid affogat 2043

Terug naar overzicht

€ 39,95 € 15,98 Incl. btw

Let op, het gaat hier om de zomer editie van de Enfant Laarzen, dus zonder voering.

Deze heerlijke Enfant laarsjes zijn perfect voor de regenachtige dagen en beschikbaar in de kleur beige. De boots vallen, omdat er geen voering in zit, ruim.

Lees de volledige productomschrijving

    Maak een keuze:

    • Niet op voorraad
    • Duurzame kinderkleding.
    • Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
    • Gratis ophalen in onze winkel!
    • De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

    Productomschrijving

    Als er iets niet kan ontbreken in de kledingkast van jouw kleine zijn het Enfant laarsjes. Deze Enfant laarzen zijn de zomer editie van de bekende thermoboots van Enfant. Deze laarzen bevatten dus geen voering, wat ze perfect maakt voor de regenachtige dagen in de zomer.

    Enfant kinderlaarzen zijn er in hoge en lage uitvoering, voor jongens en meisjes. De lage laarsjes zijn net wat geschikter voor de kleinste voetjes, omdat de draai wat makkelijker is. De leuke laarzen van Enfant zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

    Deze hoge Enfant laarzen zijn in de kleur beige en zijn geschikt voor zowel jongens en meisjes. De Rainboots solid affogat zijn beschikbaar in maat 22 t/m 32 en zijn helemaal waterdicht, dus je hoeft je geen zorgen meer te maken om natte sokken als ze weer eens in de plassen springen! 

    Omdat Enfant Laarzen geen voering hebben, vallen ze juist ruim, terwijl de thermoboots juist klein vallen, adviseren wij om op maat of een maat kleiner te bestellen.

    Recent bekeken

      Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »