Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Ewers Ewers - Tie Die sokken Ijsblauw - 23/26

Terug naar overzicht

€ 7,95 Incl. btw

De Ewers Tie & Die Sokken in ijsblauw zijn perfect voor kinderen die op zoek zijn naar een trendy en kleurrijke toevoeging aan hun outfit. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden het ultieme comfort voor kleine voetjes.

Lees de volledige productomschrijving

    Maak een keuze:

    • Op voorraad
    • Duurzame kinderkleding.
    • Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
    • Gratis ophalen in onze winkel!
    • De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

    Productomschrijving

    De Ewers Tie Die Sokken in ijsblauw zijn perfect voor kinderen die op zoek zijn naar een trendy en kleurrijke toevoeging aan hun outfit. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden het ultieme comfort voor kleine voetjes.\n\nMet hun unieke tie-dye ontwerp in ijsblauwe tinten, voegen deze sokken een speelse en modieuze touch toe aan elke outfit. Of het nu voor een casual dag op school is of voor een speciale gelegenheid, deze sokken zorgen voor een stijlvolle uitstraling.\n\nDe Ewers Tie & Die Sokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er altijd een perfecte pasvorm is voor elk kind. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik.\n\nVoeg een vleugje kleur toe aan de garderobe van je kind met de Ewers Tie & Die Sokken in ijsblauw. Bestel ze vandaag nog en laat je kind stralen met deze trendy en comfortabele sokken."}">De Ewers Tie & Die Sokken in ijsblauw zijn perfect voor kinderen die op zoek zijn naar een trendy en kleurrijke toevoeging aan hun outfit. Deze sokken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden het ultieme comfort voor kleine voetjes.

    Met hun unieke tie-dye ontwerp in ijsblauwe tinten, voegen deze sokken een speelse en modieuze touch toe aan elke outfit. Of het nu voor een casual dag op school is of voor een speciale gelegenheid, deze sokken zorgen voor een stijlvolle uitstraling.

    De Ewers Tie & Die Sokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat er altijd een perfecte pasvorm is voor elk kind. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

    Voeg een vleugje kleur toe aan de garderobe van je kind met de Ewers Tie & Die Sokken in ijsblauw. Bestel ze vandaag nog en laat je kind stralen met deze trendy en comfortabele sokken.

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »