Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Ewers Ewers - Tie Die sokken Lila

Terug naar overzicht

€ 7,95 Incl. btw

De Ewers Tie & Die sokken in lila zijn een trendy en kleurrijke toevoeging aan de garderobe van jouw kind. Deze sokken zijn speciaal ontworpen om comfort en stijl te bieden aan kleine voetjes. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, zorgen ze voor een zachte e...

Lees de volledige productomschrijving

    Maak een keuze:

    • Op voorraad
    • Duurzame kinderkleding.
    • Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
    • Gratis ophalen in onze winkel!
    • De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

    Productomschrijving

    De Ewers Tie & Die sokken in lila zijn een trendy en kleurrijke toevoeging aan de garderobe van jouw kind. Deze sokken zijn speciaal ontworpen om comfort en stijl te bieden aan kleine voetjes. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, zorgen ze voor een zachte en aangename pasvorm.

    De lila kleur met het tie & die patroon geeft een speelse en modieuze uitstraling aan de sokken. Ze zijn perfect om te dragen bij verschillende outfits, of het nu casual of wat meer gekleed is. De sokken zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes.

    Met de Ewers Tie & Die sokken kunnen kinderen vol vertrouwen en comfort de dag doorkomen. Ze zijn duurzaam en gaan lang mee, zelfs na veelvuldig wassen. De sokken hebben een goede elasticiteit, waardoor ze goed op hun plaats blijven zitten zonder af te zakken.

    Geef de outfit van jouw kind een vrolijke en trendy touch met de Ewers Tie & Die sokken in lila. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook een leuke toevoeging aan elke kindergarderobe. Bestel ze nu en laat jouw kind stralen met deze hippe sokken!

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »