Lötiekids is in 2012 opgericht in Barcelona. De collecties zijn geïnspireerd op de Scandinavische natuurlijke en comfortabele sfeer gecombineerd met een passie voor de Japanse strakke lijnen en simpele vormen met als resultaat een functionele, maar creatieve collectie. Lötiekids werkt met comfortabele vormen en natuurlijke materialen zoals katoen en biologisch katoen, gebruikt alleen zachte en duurzame kwaliteiten, warme geborstelde materialen in de winter en lichte katoen in de zomer, en besteedt speciale aandacht aan het respecteren van het milieu en de veiligheid van kinderen. De kleding is 100% gemaakt in Barcelona.


Lötiekids zet zich er voor in om de hoogste kwaliteitsnormen en zorg voor details te bereiken. Sinds de winter van 2018 gebruikt Lötiekids alleen biologisch katoen voor de meeste kledingstukken. De meeste kleding is unisex, tijdloos en kan het hele jaar door gedragen worden omdat de kleding is ontworpen gebaseerd op die concepten waar het merk in gelooft; duurzaamheid, slow fashion en bewuste kleding.

‘Happy and natural kids’ is de filosofie van Lötiekids.

Tokkelientje

  • Een conceptstore met kleding en accessoires voor kids van 0 tot 16 jaar.
  • 071 870 1076
  • [email protected]
Copyright 2021 Tokkelientje
iDEAL Bancontact / Mister Cash
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »