Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Maileg

Maileg is een prachtig merk dat charmant Deens speelgoed ontwerpt. In een drukke wereld vol felle lichten, belletjes en toeters, waar voortdurend nieuwe verhalen op ons worden ingedrukt, is Maileg een wereld waarin luciferdoosjes bedden kunnen zijn voor muizen; prinsessen perfecte theetijd maatjes zijn, en avonturen te vinden zijn tijdens een vriendelijke boswandeling. Het is een wereld waar katten en muizen vrienden zijn. De onze is een wereld van kinderlijke verbeelding - en dit is een wereld die we waarderen.

Maileg (uitgesproken als My'lye) is gemaakt om de speeltijd en de verhalen die kinderen daarin beleven en meemaken te inspireren en kleur te geven. 

Over Maileg

Door sprookjesachtige eigenzinnigheid naar alledaagse momenten te brengen, helpen Maileg-speelgoed kinderen de pure en eenvoudige verwondering van de verbeelding te verkennen. Geliefd om hun hartverwarmende persoonlijkheden, tonen Maileg-speelgoed speelsheid en charme in elk detail. De hunne is een tijdloze wereld gevuld met prachtige accessoires en settings om te verzamelen, te koesteren en te delen met vrienden en familie voor generaties.

De collectie van Maileg bij Tokkelientje

Wij hebben een uitgebreide collectie, van poppenhuizen tot lieve muizen en van kersthangers tot kleine kinderwagens. Wij zijn helemaal fan van het merk en dat komt vooral doordat er aandacht aan het speelgoed is besteed en niet gemaakt is in massaproductie. We hebben een ruim aanbod in producten dus voor iedereen zit er wel wat bij! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »