• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Piupiuchick

Merken
Maten
€88,00 €35,20
+

Piupiuchick

Piupiuchick kinderkleding

Piupiuchick is gevestigd in Porto in Portugal. Het merk werd in 2012 opgericht met het idee om kinderen te helpen om het beste uit hun jeugd te halen, waarbij elke collectie wordt gedreven door ‘principes’ uit de kindertijd.

Het team van Piupiuchick werkt met passie aan het creëren van nieuwe, prachtige collecties. De geïllustreerde prints brengen samen met de zorgvuldig geselecteerde kleuren en stoffen, de collecties tot leven. De kernwaarden van het merk zijn creativiteit, passie en gevoel voor humor. Dit zie je dan ook terug in het assortiment Piupiuchick kinderkleding.

De nieuwe Voorjaar- en Zomercollectie van Piupiuchick

Deze SS23 collectie van Piupiuchick, is net even anders dan anderen. Normaliter zijn de collecties van Piupiuchick altijd een ode aan warme en fijne herinneringen aan de kindertijd, maar dit jaar is het een blik in de toekomst. Deze zomercollectie, “Eighteen Summers” genaamd, heeft als thema dat je van deze zomer de allerbeste zomer moet maken met het gezin. Je hebt er immers maar 18.
De tijd kun je helaas niet stil zetten, na 18 jaar is de kindertijd voorbij, en zijn de zomers met het hele gezin niet altijd meer vanzelfsprekend. Pak deze zomer dus alles uit de kast, neem de tijd, plan leuke tripjes, ontbijt met ijs en doe alles waar je zin in hebt samen met de familie zodat je later kan terug denken aan de heerlijke zomer van 2023.

In deze collectie van Piupiuchick vind je natuurlijk weer de leukste shirtjes, jurkjes, rokjes, badkleding en kekke tuinbroeken. De hele collectie is gekleurd in mooi, zachte pastelkleuren en heeft een beetje een vintage vibe.

Duurzame kinderkleding

Net als veel andere hippe kinderkledingmerken is ook Piupiuchick duurzaam, de toekomst van de kinderen en het welzijn van iedereen in de supply chain is belangrijk. De productie is net als het hoofdkantoor in Portugal. Lokale productie heeft hun voorkeur zodat ze beter zicht hebben op de productiewijze en ondernemers in de buurt geholpen worden. Zo weet je beter dat de productie duurzaam is. 

Piupiuchick jeans

De collecties van Piupiuchick bevatten allerlei leuke items, maar een van de meest populaire artikelen zijn de jeans van Piupiuchick. De Piupiuchick jeans horen ook zeker bij ons favo items!
De denim spijkerbroekjes zijn goed te combineren met de diverse shirtjes en Piupiuchick sweaters. De vrolijke printjes zorgen voor een frisse uitstraling en maken de outfit compleet. 

Piupiuchick sale

In de winter en zomer hebben wij diverse items uit de collectie in de Piupiuchick sale. In juni gaat de lente- en zomercollectie in de promotie en in december vind je de herfst- en wintercollectie voor extra zachte prijsjes. De leukste items vind je dan in onze Piupiuchick sale. 

Hoe valt Piupiuchick?

Als je kleding voor je kleine besteld, is het natuurlijk wel zo fijn als de kleding gelijk past. Dit voorkomt onnodig heen en weer sturen van producten. Daarom willen wij van Tokkelientje je hier graag bij helpen met onze kennis van de kinderkleding.

Over het algemeen valt Piupiuchick gewoon op maat, lekker makkelijk dus; neem de maat die je kleine normaal ook heeft. Zit jouw kindje een beetje tussen twee maten in, dan kun je van Piupiuchick het best de grotere optie kopen.

Piupiuchick online bij Tokkelientje

Bekijk onze collectie Piupiuchick online op de website of kom langs in de winkel. In onze collectie vind je altijd de laatste items van Piupiuchick. Elke winter en zomer lanceren zij een nieuwe collectie, die op launch day meteen bij ons te shoppen is.

Je kunt jouw bestelling thuis laten bezorgen of ophalen in één van onze winkels.