• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Piupiuchick

Merken
Maten
€47,00 €32,90
+
€60,00 €42,00
+
€54,00 €37,80
+

Piupiuchick

Piupiuchick kinderkleding

Piupiuchick is gevestigd in Porto in Portugal. Het merk werd in 2012 opgericht met het idee om kinderen te helpen om het beste uit hun jeugd te halen, waarbij elke collectie wordt gedreven door ‘principes’ uit de kindertijd.

Het team van Piupiuchick werkt met passie aan het creëren van nieuwe, prachtige collecties. De geïllustreerde prints brengen samen met de zorgvuldig geselecteerde kleuren en stoffen, de collecties tot leven. De kernwaarden van het merk zijn creativiteit, passie en gevoel voor humor. Dit zie je dan ook terug in het assortiment Piupiuchick kinderkleding.

Duurzame kinderkleding

Net als veel andere hippe kinderkledingmerken is ook Piupiuchick duurzaam, de toekomst van de kinderen en het welzijn van iedereen in de supply chain is belangrijk. De productie is net als het hoofdkantoor in portugal, zo weet je zeker dat de productie duurzaam is.

Piupiuchick jeans

De Piupiuchick jeans hoort zeker bij ons favo items! De denim spijkerbroekjes zijn goed te combineren met de diverse shirtjes en Piupiuchick sweaters. De vrolijke printjes zorgen voor een frisse uitstraling en maken de outfit compleet. 

Nieuwe collectie Piupiuchick

Voor de zomer van 2022 is de nieuwe collectie SS22 beschikbaar, genaamd “The Summer Gang” deze bevat natuurlijk de mooiste t-shirts, shorts, jurkjes en rokjes in de hipste kleuren. Geinspireerd op de herrinneringen die iedereen heeft aan zomers toen we jong waren. Met lichte kleuren, ademende stoffen en de beste summer look is het alles om je kinderen er goed uit te laten zien. 

Piupiuchick sale

In de winter en zomer hebben wij diverse items uit de collectie in de Piupiuchick sale. In juni gaat de lente- en zomercollectie in de promotie en in december vind je de herfst- en wintercollectie voor extra zachte prijsjes. De leukste items vind je dan in onze Piupiuchick sale.

Piupiuchick online bij Tokkelientje

Bekijk onze collectie Piupiuchick online op de website of kom langs in de winkel. Je kunt jouw bestelling thuis laten bezorgen of ophalen in één van onze winkels.