Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Zonnebrillen

Kinderogen zijn extra kwetsbaar voor zon doordat de pupillen groter zijn. Tokkelientje heeft een ruim assortiment om de ogen te beschermen, van hippe kinderbrillen tot goede zonnebrillen voor baby’s.

Kinder zonnebrillen

De zomer is weer volop in gang en het is lekker weer in Nederland. Bij lekker weer komt gelukkig ook een hoop dosis zon kijken, maar voor kinderen kan de zon ook vervelend en zelfs slecht zijn voor de ogen. Let er dus op dat je ook een zonnebril voor je kind aangeschaft om te lange blootstelling te voorkomen. Het oogfonds meldt dat momenteel 82% van de Nederlandse kinderen geen zonnebril draagt op een zonnige dag, dat vinden zij zeer zorgwekkend. 

Het oogfonds zegt dat het essentieel is dat kinderen een zonnebril dragen. Kinderogen zijn namelijk kwetsbaarder omdat de pupillen groter zijn en de ooglenzen minder beschermend pigment bevatten. Tokkelientje heeft een ruim assortiment hippe en stoere kinderbrillen om de ogen te beschermen, kijk voor het assortiment hier

Zonnebrillen meisjes

Tokkelientje heeft een ruim aanbod zonnebrillen voor meisjes. De zonnebrillen zijn hip, praktisch, van goede kwaliteit maar bovenal beschermen ze ook nog goed tegen de zon. Ideaal en essentieel voor de zomermaanden om de ogen te beschermen tegen uv-straling.  

Zonnebrillen jongens

Voor jongens heeft Tokkelientje ook een aanbod zonnebrillen. Komono is een hip brillenmerk en die zijn zeker ook goed geschikt voor jongens. Het zijn hippe en moderne zonnebrillen die meegaan met z’n tijd. Ook voor jongens zonnebrillen geldt; het is zeer aan te raden om de ogen te beschermen tegen uv-straling, en hoeveel beter is dat met een toffe bril. 

De merken

Izipizi is een Frans merk wat sinds 2010 bestaat. Izipizi spreekt je uit als easy peasy wat wij leuk vinden! Ze willen zonnebrillen beschikbaar maken voor iedereen (en vooral de kleintjes) waardoor Izipizi relatief wat goedkoper is. Wij hebben producten van Izipizi voor kinderen van 0 maanden tot 8 jaar.


Komono is een Belgisch merk opgericht door ex-professionele snowboarders. Ze willen innovatie en eigentijds design toevoegen aan de zonnebrillen en accessoire markt. Wij hebben junior en teens modellen beschikbaar voor hippe kinderen! 


Okky zonnebrillen zijn gemaakt van gerecycled plastic, dat doen ze in samenwerking met de WFO (Waste Free Oceans). Met de aanschaf van een Okky bril worden oceanen, rivieren en stranden letterlijk een stukje schoner. Wij hebben brillen voor kinderen van 4 tot 10 jaar!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »