• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Tokkelientje

Mooie stoffen, materialen, comfortabel, anders dan anders en een goede kwaliteit. Daar worden de mensen achter Tokkelientje nou blij van!

 

Onze winkels zijn geboren uit een passie voor kinderkleding en het gemis van een winkel zoals deze voor onszelf in de buurt. Tokkelientje heeft een uniek assortiment op het gebied van baby, kinder en tienerkleding, speelgoed, boeken of accessoires.

 

Bij onze winkel in Leiden ligt de focus vooral op winkelen, hier kun je terecht voor een enorm ruim assortiment aan kinderkleding voor kids van 0 tot 12 jaar oud, accessoires, kraamcadeautjes, boeken en nog veel meer.
Onze winkel in Leiden is 5 dagen in de week open; van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00.

 

In onze winkel in Voorschoten kun je naast winkelen ook genieten van een heerlijke kop koffie of thee, verse taartjes en lekkers voor de kids. We hebben een ruime speelhoek voor de kids, zodat je ongestoord je kop koffie kunt drinken en wellicht zelfs een tijdschriftje kunt lezen of bijkletsen! Naast het horeca gedeelte hebben een wisselend kleding assortiment van onze merken uit Leiden. Ook kun je hier terecht voor de mooiste lifestyle items, speelgoed en boeken.
Onze winkel in Voorschoten is 5 dagen in de week open; van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00.

 

Veel shopplezier zowel online als in onze winkels!

 

Tokkelientje

Maarsmansteeg 12, Leiden

dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00

Telnr: 071-2048663

 

 

 

Tokkelientjes kidscafe

Schoolstraat 258, Voorschoten

dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00

Telnr: 071-8701076