Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Blog

Onze laatste blogs

  • Release Calendar AW24 18 Jul

    Blog Release Calendar AW24

    Met het najaar om de hoek, is de tijd aangebroken om ons weer te verkneukelen op het cozzy herfstgevoel! Gezellig binnen bij de haart, spelletjes spelen met het gezin, stampen in de plassen, herfstige boswandelingen, warme chocolademelk, en natuurlijk; de prachtige nieuwe herfstcollecties van onze favoriete merken! 

  • De Leukste BBQ-Outfits voor kinderen 17 Jul

    Blog De Leukste BBQ-Outfits voor kinderen

    Zomeravonden staan voor gezelligheid, zon en natuurlijk heerlijke BBQ's met vrienden, collega’s, buren en familie. Het is de perfecte gelegenheid om de kleintjes in de mooiste zomerkleding te steken, maar let op, knoeien ligt natuurlijk op de loer. Bij Tokkelientje in Leiden vind je een zorgvuldig samengestelde collectie van topmerken zoals Bobo Choses, Lil' Atelier, Nixnut, Piupiuchick, Sproet & Sprout en Tinycottons. In deze blog delen we onze favoriete outfits voor zowel meisjes als jongens, zodat jouw kinderen de ster van de avond zullen zijn tijdens de volgende BBQ!

  • Een kleurrijke zomer bij Tokkelientje! 09 Jul

    Blog Een kleurrijke zomer bij Tokkelientje!

    De zomer van 2024 is in volle gang en dat betekent dat de tijd is aangebroken om de garderobe van de kleintjes op te frissen met de nieuwste trends en kleuren. Bij Tokkelientje, hebben we ons volledig voorbereid op een kleurrijk seizoen vol vrolijke tinten en speelse patronen. In deze blog nemen we je mee door de populairste zomerkleuren van dit jaar en laten we zien hoe je deze kunt integreren in de outfits van je kinderen, maar vergeet zeker ook de bijpassende accessoires niet!

  • De 10 leukste dingen voor jouw kind op vakantie 05 Jul

    Blog De 10 leukste dingen voor jouw kind op vakantie

    Het is (bijna) zomervakantie tijd, wat een magisch moment is dat toch weer elk jaar! De kinderen zijn elke dag lekker in de buurt, mooi weer, zelfs in Nederland, samen op reis of even lekker tot rust komen en spelen op de Nederlandse stranden. Bij Tokkelientje houden we in ieder geval van het vakantieseizoen!

  • Zwemkleding van Beach and Bandits 26 Jun

    Blog Zwemkleding van Beach and Bandits

    Beach and Bandits is een geweldig Nederlands kledingmerk dat gespecialiseerd is in zwemkleding en UV-kleding voor kinderen. Met hun collectie bieden ze bescherming, stijl en comfort voor avontuurlijke kids die volop willen genieten van de zomer. De stoere ontwerpen, duurzame materialen en hoogwaardige bescherming maken Beach and Bandits een favoriet onder ouders die op zoek zijn naar de beste kleding voor hun kleintjes.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »