Blog

Warme kinderpyjama's voor koude nachten

  • Geplaatst op
  • Door Tokkelientje
Warme kinderpyjama's voor koude nachten

Tijdens koude nachten is het belangrijk om warm te blijven, anders gaat het de goede nachtrust in de weg staan. Zeker voor kinderen is dit belangrijk, omdat zij gemakkelijker warmte verliezen dan volwassenen. In de zomer, als het in de nacht maar weinig afkoelt is dit minder belangrijk, maar tijdens de nachten in de herfst, winter en lente kan het behoorlijk afkoelen en zelfs vriezen. Dan is alleen deken vaak niet voldoende voor je kleine om zichzelf  warm te houden. Gelukkig is de oplossing erg voor de hand liggend; een warme kinderpyjama! 

In deze blog bespreken we de verschillende soorten pyjama’s, de verschillende stoffen en merken zodat jij precies weet welke pyjama je het best kunt kopen om jouw kleine warm te houden tijdens de frisse nachten.

Speelgoedwinkel Leiden

Speelgoedwinkel Leiden

Er is zoveel verschillend speelgoed te koop, dat je haast niet meer weet waar je zoeken moet. Boeken, puzzels, baby speelgoed, speelgoed auto’s en dat is nog maar een kleine greep uit het gigantische aanbod. Ben jij opzoek naar leuk speelgoed in Leiden, dat geschikt is voor de leeftijd van jouw kleine? Dan is het helemaal niet gek als je vertwijfeld raakt over wat je moet kopen, wat geschikt is en waar je het vandaan haalt.

In Leiden zijn verschillende speelgoedwinkels, ieder met hun eigen assortiment vol met het leukste kinderspeelgoed. Tokkelientje is zo’n echte kinderwinkel in Leiden. Zij verkopen naast het leukste kinder- en babyspeelgoed namelijk ook nog de hipste kinderkleding en leuke accessoires.

Wij van Tokkelientje snappen dat het lastig kan zijn om het meest geschikte artikel voor jouw kleine te vinden. Daarom helpen wij jou in deze blog een handje met onze selectie van kinderspeelgoed.