Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 26 / May / 2022

Zomerjassen voor kinderen

Zomerjassen voor kinderen

Lees dit artikel voor meer inspiratie met betrekking tot zomerjassen voor kinderen!

Zomerjassen voor kinderen

De zomer is doorgaans een prachtige periode want het staat garant voor zon, blauwe luchten en hoge temperaturen. Maar voor kinderen kunnen de hogere temperaturen ook beste verraderlijk zijn. Zo kan het als het vroeg in de ochtend is, of laat in de avond wanneer de zon niet schijnt is nog best wel fris zijn. Daardoor is een zomerjas voor kinderen essentieel om te hebben! 

Natuurlijk rent, vliegt of springt een kind liever zonder jas en is het wellicht een attribuut die  nog eens ergens vergeten wordt. Op de fiets of lopend naar school, of ‘s avonds terugkomen van een sportactiviteit is een zomerjas voor kinderen geen overbodige luxe.

Tokkelientje heeft een assortiment zomerjassen voor jongens. Van stoere en hippe jassen tot de nieuwste modetrends! Hiermee kan elke jongen, voetballen, fietsen, de nieuwste modetrends volgen maar vooral lekker zichzelf zijn!   

Peuters zijn super beweeglijk en zitten niet stil. Toch is het handig om een peuter een zomerjas aan te doen, want vaak is het in de ochtend nog best fris. We hebben een aanbod dat peuter bestendig is zodat ze lekker warm en zonder een verkoudheid op te lopen kunnen spelen. Bekijk het assortiment hier

Tokkelientje beschikt ook over een assortiment zomerjassen voor meisjes. Van hippe, trendy jassen tot aan stoere bomberjacks! Hiermee kan elk meisje, voetballen, fietsen, de nieuwste modetrends volgen en ook vooral lekker zichzelf zijn!   

 

De merken

Nixnut is een Nederlands kinderkledingmerk opgericht door de zussen Otti & Renée Nix in 2016. Bij Nixnut staat kwaliteit boven kwantiteit en wordt de kleding alleen door middel van Fair Trade-handwerk gemaakt. Shop de jassen van Nixnut hierMingo is een Nederlands kinderkledingmerk dat kleding ontwerpt in Rotterdam en laat maken in Portugal. De producten zijn van biologische stoffen en gerecycled materiaal, waarbij stijl en comfort hoog in het vaandel staan. Shop de jassen van Mingo hier

Tokkelientje heeft ook een fysieke winkel, uiteraard verkopen wij de zomerjassen voor kinderen ook in onze winkel. Onze winkel is geboren uit een passie voor kinderkleding en het gemis van een winkel zoals deze voor onszelf in de buurt. Tokkelientje heeft een uniek assortiment op het gebied van baby, kinder en tienerkleding, speelgoed, boeken of accessoires. Kom dus vooral bij ons langs in het centrum van Leiden! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »