• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Bergstein

Merken
Schoenmaat
-20%
Bergstein Bergstein - Regenlaars - Stone
Bergstein - Regenlaars - Stone
€34,95 €27,96
+
-20%
Bergstein Bergstein - Regenlaars - Taupe
Bergstein - Regenlaars - Taupe
€34,95 €27,96
+
-20%
Bergstein Bergstein - Regenlaars - Lemon
Bergstein - Regenlaars - Lemon
€34,95 €27,96
+

Bergstein

Onze collectie Bergstein

Het merk Bergstein is één van Tokkelientje’s favorieten. De vrolijke laarzen en sloffen zijn er in vele opvallende kleuren en vallen goed in de smaak bij kinderen. De missie van Bergstein is om kinderen een vrolijk en kleurrijk leven te geven. Bergstein is van oorsprong een Nederlands merk en dankt zijn bekendheid aan de hippe regenlaarzen.


Bergstein laarzen

De Bergstein laarzen zijn al jaren razend populair. De vrolijke Bergstein laarsjes zijn handgemaakt waardoor ieder paar uniek is. De regenlaarzen worden gemaakt van natuurrubber en zitten hierdoor heerlijk comfortabel om de kindervoetjes. Laat jouw kleintjes lekker buitenspelen en in de plassen springen met deze gekleurde regenlaarsjes. Door de katoenen voering zijn ook koude voeten verleden tijd!


Bergstein sloffen

Met een paar Bergstein sloffen blijven kindervoetjes heerlijk warm deze winter. De pantoffeltjes hebben een gebreide omslagboord en zijn gemaakt van zuivere scheerwol waardoor ze lekker zacht om de voeten zitten. Met de anti slip zool kunnen kinderen gerust rond rennen en spelen.