Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Hvid

Hvid bij Tokkelientje

Hvid staat voor eerlijke, duurzame en ethisch geproduceerde kinderkleding, en wij delen hun visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen.Hvid is een kleinschalig familiebedrijf met een groot hart voor duurzaamheid. Hun magazijn, atelier en kantoor bevinden zich in een landelijke omgeving, waar ze samen met hun medewerkers  zorgvuldig elk item afwerken en op kwaliteit controleren. 

Sociale Verantwoordelijkheid

Hvid streeft ernaar om iedereen een kans te geven bij te dragen aan de maatschappij. Daarom besteden zij het naaien van de waslabels uit aan een sociale werkplaats, waar mensen die niet kunnen werken op de reguliere arbeidsmarkt de kans krijgen om hun talenten te benutten en erkenning te krijgen.

Duurzame Materialen, 100% Merinowol

Alle Hvid-producten zijn gemaakt van 100% merinowol, een keuze die voortkomt uit hun toewijding aan duurzaamheid. Merinowol is biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het op natuurlijke wijze kan worden afgebroken zonder het milieu te vervuilen. Bovendien werkt Hvid samen met Italiaanse spinnerijen die voldoen aan strenge Europese voorschriften en gebruikmaken van 100% hernieuwbare energie.

Nul Afval en Slow Fashion

Bij Hvid staat slow fashion centraal. Ze werken samen met een klein familiebedrijf in het zuiden van België, waar de producten zonder naden en zonder verspilling van stof worden gebreid. Hvid gelooft in seizoensloze items die je het hele jaar door kunt gebruiken, waardoor overproductie wordt vermeden.

Tokkelientje: Jouw Plek voor Hvid

Bij Tokkelientje zijn we verheugd om Hvid aan te bieden, een merk dat perfect aansluit bij onze eigen waarden van duurzaamheid en ethische productie. Of je nu op zoek bent naar zachte, duurzame kinderkleding of een tijdloos cadeau, Hvid heeft iets speciaals te bieden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »