Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

MagnaTiles

Seen 5 of the 5 products

Het Merk MagnaTiles

MagnaTiles, uitgevonden door een onderwijzer voor onderwijzers, zagen het levenslicht in een klaslokaal in 1997. Vanuit deze bescheiden oorsprong zijn ze uitgegroeid tot Amerika's nummer één merk voor magnetische bouwsets en een onmisbaar hulpmiddel voor de ontwikkeling van het kinderbrein. MagnaTiles zijn ontworpen om kinderen op een speelse manier te helpen bij het ontwikkelen van hun creativiteit, ruimtelijk inzicht en probleemoplossend vermogen. Door de sterke, veilige magneten kunnen kinderen eenvoudig indrukwekkende 3D-structuren bouwen, variërend van eenvoudige vormen tot complexe architectonische bouwsels. MagnaTiles combineert educatie en creatief spel op een unieke manier, waardoor kinderen leren terwijl ze spelen waarbij ook de fantasie nog geprikkeld wordt. 

Wat zijn MagnaTiles?

MagnaTiles zijn kleurrijke, magnetische bouwtegels die eindeloze mogelijkheden bieden voor creatief spel. Elk stukje is voorzien van sterke magneten waardoor kinderen gemakkelijk 3D-structuren kunnen creëren, van torenhoge kastelen en fantasierijke huizen tot ingewikkelde geometrische vormen. Het bouwen met MagnaTiles bevordert niet alleen creativiteit, maar helpt ook bij de ontwikkeling van ruimtelijk inzicht, fijne motoriek en probleemoplossend vermogen.

Onze Collectie

Bij Tokkelientje hebben we een uitgebreide collectie MagnaTiles sets, ontworpen om met uw kind mee te groeien en steeds nieuwe uitdagingen en inspiratie te bieden. Voor beginners zijn er instapsets zoals de MagnaTiles Dino World 40 piece set , perfect voor het leren van basisconstructies en het ontdekken van magnetisme. Voor de meer ervaren bouwers bieden we uitgebreide sets zoals de MagnaTiles Metropolis 110-Piece Set die geavanceerdere bouwmogelijkheden en extra accessoires bevat. 

Ontdek vandaag nog de wereld van MagnaTiles bij Tokkelientje en laat jouw kinderen genieten van eindeloos creatief bouwplezier!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »