Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Stapelstein

Seen 18 of the 18 products

Bij Stapelstein omarmen ze de creatieve vrijheid en helpen ze kinderen hun volledige potentieel te ontwikkelen! De innovatieve producten bieden een speelse en moeiteloze manier voor kinderen om hun eigen ideeën te verkennen en talloze mogelijkheden voor creativiteit en beweging te ontdekken. De veelzijdige elementen geven niet alleen de basisfuncties zoals stapelen, rollen, gooien en draaien, maar passen zich ook aan aan de individuele ontwikkelingsfase en interesses van elk kind.

De stapelstenen benadrukken vrij en actief spel voor de algehele ontwikkeling van kinderen. De speelelementen hebben een eenvoudig maar kleurrijk en opvallend design, met vormen en functies die perfect in elkaar passen. Ze kunnen op individuele wijze worden gebruikt, zowel binnen als buiten, als speel-, bewegings- of designelement. De toepassingsmogelijkheden zijn werkelijk oneindig.

Vooral in het water en de zon zorgen de levendige elementen voor een dynamische speelervaring. Ze kunnen dienen als drijvend speelgoed in bad, het zwembad of natuurlijk in  zee. 

 

Voor wie zijn de producten van Stapelstein geschikt? 

Nou, eigenlijk voor iedereen! Zelfs peuters vanaf één jaar kunnen al genieten van de stapelmogelijkheden. Kinderen en jongeren kunnen hun motorische, cognitieve en sociale vaardigheden verder ontwikkelen door uitdagende variaties te verkennen.

Ontdek nu de onbegrensde mogelijkheden van Stapelstein en inspireer de creativiteit en beweging van jouw kind op een speelse en educatieve manier.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »