Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Stapelstein

Seen 15 of the 15 products

Breng Kleur in je Speelplezier met Stapelstein!

Bij Tokkelientje streven we ernaar om uniek speelgoed aan te bieden dat niet alleen de verbeelding van kinderen prikkelt, maar ook hun ontwikkeling bevordert. Een van onze topfavorieten is Stapelstein - innovatief, veelzijdig en duurzaam speelgoed dat kinderen uitdaagt om te bewegen, te creëren, te bouwen, te balanceren en vooral veel plezier te hebben.

Wat is Stapelstein?

Stapelstein gaat verder dan enkel stapelbare stenen. Dit creatieve speelconcept nodigt kinderen uit om op een geheel nieuwe manier te spelen. De slim ontworpen stenen, gemaakt van duurzaam materiaal, bieden een gestructureerd oppervlak voor optimale grip en stabiliteit. Kinderen kunnen veilig stapelen, balanceren, klimmen en de stenen zelfs als zitplaats gebruiken.

Waarom is Stapelstein Bijzonder?

Open-ended Play: Stapelstein stimuleert open-ended play, wat betekent dat er geen vastgestelde manier van spelen is. Kinderen worden aangemoedigd hun verbeeldingskracht te gebruiken en hun eigen spelregels te bedenken, zonder grenzen.

Motorische Ontwikkeling: Door te balanceren, klimmen en stapelen, helpt Stapelstein de motorische vaardigheden van kinderen te ontwikkelen. Het verbetert hun evenwicht, coördinatie en spierkracht op een leuke en uitdagende manier.

Creativiteit en Probleemoplossend Vermogen: Stapelstein daagt kinderen uit om creatief te denken en oplossingen te bedenken voor verschillende uitdagingen. Of ze nu een toren bouwen, een hindernisbaan maken of een nieuwe zitplaats creëren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Duurzaamheid: Gemaakt van gerecyclede materialen en ontworpen om lang mee te gaan, is Stapelstein een milieuvriendelijke keuze voor ouders die op zoek zijn naar duurzaam speelgoed.

Voor wie zijn de producten van Stapelstein geschikt? 

Nou, eigenlijk voor iedereen! Zelfs peuters vanaf één jaar kunnen al genieten van de stapelmogelijkheden. Kinderen en jongeren kunnen hun motorische, cognitieve en sociale vaardigheden verder ontwikkelen door uitdagende variaties te verkennen.

Ontdek nu de onbegrensde mogelijkheden van Stapelstein en inspireer de creativiteit en beweging van jouw kind op een speelse en educatieve manier.

Het Stapelstein Assortiment bij Tokkelientje

Bij Tokkelientje hebben we voldoende Stapelstein producten op voorraad. Naast de populaire Regenboog Set en het Confetti Pastel balansbord, hebben we diverse losse stenen in verschillende kleuren en ontwerpen, evenals aanvullende balansborden en accessoires. Bezoek Tokkelientje in Leiden of ontdek ons volledige assortiment online en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van Stapelstein.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »