Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Blog

Onze laatste blogs

  • Knutselen met Kinderen 03 Jan

    Blog Knutselen met Kinderen

    In een wereld waar smartphones, tablets en videogames de wereld soms lijken over te nemen,  lijkt het soms alsof ouderwets knutselen met kinderen een beetje vergeten wordt. Toch is er iets magisch aan het samen met je kinderen aan de slag gaan met bijvoorbeeld lijm, papier, verf en glitter. Knutselen is niet alleen een leuke en ontspannende bezigheid, maar het biedt ook talloze voordelen voor de ontwikkeling van kinderen.

  • Tokkelientjes Slijmavontuur 19 Dec

    Blog Tokkelientjes Slijmavontuur

    In deze blog willen we jullie graag meenemen in de wereld van slijm. Nu denk je wellicht dat slijm een simpel product is en dat je daar niet zo veel mee kan, maar niets is minder waar!

  • 5x De leukste kerstkleding voor kinderen 13 Dec

    Blog 5x De leukste kerstkleding voor kinderen

    Nog maar eventjes, en het is alweer tijd voor het kerstdiner! Bij Tokkelientje vinden wij dit altijd een geweldige tijd; de gezelligheid, de spelletjes, met het hele gezin bij elkaar en natuurlijk als echte kids fashionista’s; de mooie kleertjes.

  • Wij zoeken jou! 08 Dec

    Blog Wij zoeken jou!

    Altijd al in de leukste winkel van Leiden willen werken? Dit is je kans! Bij Tokkelientje zijn we opzoek naar iemand die gek is op kinderen en het leuk lijkt om elke woensdag en om de week in het weekend in onze leuke conceptstore te staan.

  • Magnetisch speelgoed bij Tokkelientje 04 Dec

    Blog Magnetisch speelgoed bij Tokkelientje

    Bij Tokkelientje verkopen we magnetisch speelgoed van de populaire merken Cleverclixx en MagnaTiles. Het fijne van deze merken is dat ze compatibel zijn met elkaar, dus je kunt de dozen mixen en matchen!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »