Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 07 / Jun / 2024

5 onmisbare zomeritems voor je kind | 2024

5 onmisbare zomeritems voor je kind | 2024

De zomer is eindelijk aangebroken en dat betekent dat het tijd is om je kinderen klaar te maken voor alle avonturen die hen te wachten staan! Of je nu van plan bent om naar het strand te gaan, te genieten van een picknick in het park of gewoon lekker thuis te ontspannen, een aantal zomerse must-haves voor kinderen kunnen de vakantie nog leuker maken.

Bij onze Tokkelientje hebben we een fantastische selectie van items samengesteld die perfect zijn voor deze zonnige dagen. Lees verder en ontdek enkele geweldige opties!

Zwemkleding en Strandaccessoires:

Met de zomerhitte is het essentieel om je kinderen in de juiste zwemkleding te steken. Blader door onze collectie kleurrijke badpakken, zwembroeken en zwemshorts voor jongens en meisjes. Vergeet niet om een trendy zonnebril toe te voegen om hun ogen te beschermen tegen de felle zon. En om ze compleet te beschermen tegen de zon is een schattig hoedje onmisbaar. Of kies voor een comfortabele poncho, dan kunnen ze na het zwemmen lekker warm blijven, zijn ze beschermd tegen de zon, en zien ze er ook nog eens geweldig uit!

 

Zonnebescherming:

Het beschermen van de tere huid van kinderen tegen schadelijke UV-stralen is van het grootste belang. Zorg ervoor dat je de juiste zonnebrandcrème met een hoge SPF-factor voor kinderen in huis hebt. De zonnebrandproducten bieden een veilige en effectieve bescherming. Combineer dit met zonwerende kleding zoals UV-zwemshirts en -hoeden om hun huid extra te beschermen.

Buitenspeelgoed:

Breng de zomerse dagen door met plezier in de zandbak of op het strand met ons assortiment aan zandbakspeelgoed. Van schepjes en emmertjes tot kleurrijke vormpjes, je kinderen zullen urenlang kunnen spelen en hun verbeelding kunnen gebruiken. Vergeet niet om voldoende drinken mee te nemen in leuke drinkflessen die perfect passen bij de zomerse avonturen van je kleintjes.

Luchtige Kleding:

Niemand wil het te warm hebben tijdens de zomer, vooral kinderen die druk aan het spelen zijn niet. Kies voor luchtige en comfortabele kledingstukken gemaakt van ademende stoffen zoals katoen of linnen. Denk aan schattige zomerjurkjes voor meisjes en lichte shirts met korte mouwen voor jongens. Deze kledingstukken houden je kinderen koel en comfortabel terwijl ze genieten van het buitenspelen.

Tip voor de zomer; Picknicken

Een picknick is een geweldige manier om quality time door te brengen met het gezin tijdens de zomer. Zorg ervoor dat je alle benodigdheden in huis hebt, zoals een picknickmand, waterflessen, herbruikbare borden en bestek sets voor kinderen. Voeg wat en een picknickkleed toe om het geheel compleet te maken. Met deze benodigdheden kunnen jullie samen heerlijk buiten eten en genieten van de warme dagen  en zorg je ervoor dat je kind genoeg eet en drinkt!

De zomer is een tijd van plezier en avontuur voor kinderen. Met de juiste items kunnen ze optimaal van deze warme buitenactiviteiten genieten. Blader door onze online kinderwinkel en ontdek de perfecte zwemkleding, strandaccessoires, zonnebrillen, hoedjes en poncho’s voor jouw kleintjes. Zorg ervoor dat ze klaar zijn om de zomer in stijl te beleven!

 

Liefs,

Tokkelientje

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »