Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 13 / Dec / 2023

5x De leukste kerstkleding voor kinderen

5x De leukste kerstkleding voor kinderen

Nog maar eventjes, en het is alweer tijd voor het kerstdiner! Bij Tokkelientje vinden wij dit altijd een geweldige tijd; de gezelligheid, de spelletjes, met het hele gezin bij elkaar en natuurlijk als echte kids fashionista’s; de mooie kleertjes.

Voor jezelf kan het al een uitdaging zijn om een geschikte kerstoutfit te vinden. Rok, jurk of broek? Open rug, of juist iets wat wat meer bedekt? Het vinden van de perfecte kerstoutfit gaat niet over roosjes, nog maar te zwijgen over de vraag; waar gaan we de kids in hullen? 

Bij Tokkelientje begrijpen we deze struggle, dus helpen wij jou maar al te graag! In deze blog vind je 5x de leukste outfits voor jouw kleine deze kerst. Setjes voor kleine en grotere jongens, en setjes voor kleine en grote meisjes. 

Met deze kerstkleding steelt jouw kleine de show! 

1. Kerstset Corduroy broek met Loose knit voor baby - peuter

Het eerste kerstsetje, voor een baby tot peuter jongen, is een echte klassieker; een loose knit met een beige Corduroy geribde broek. Deze set zou een volwassene in de jaren ‘70 ook niet misstaan hebben, maar deze “loose” stijl is weer helemaal terug in de mode! Uitgevoerd in deze kleine, schattige maat, maakt het natuurlijk helemaal wijs! 


Shop de Loose Knit Shop de Legging Shop de Corduroy broek

 

2. Klassiek en comfy gecombineerd voor kleine jongens

Dit is een wat minder klassieke set, maar wel extra comfortabel! Waar het checked parisian overhemd gecombineerd met het merino wollen vest zorgt voor wat chiques, maakt de Nixnut Jogger de set juist wat meer casual. 

Prachtig te combineren met bretels en Chelsea boots. Netjes, maar toch comfortabel, een favoriet voor zowel ouder als kind!

 

Shop het overhemd Shop de Jogger Shop het Vest Shop de Chelsea boots



3. Kerstoutfit met Chino en Overhemd voor oudere jongens

Deze set lijkt wat op de eerst, maar in tegenstelling tot de vorige, is deze geschikt voor de wat grotere jongens tot 12 jaar.

De jogger hebben we in deze set ingeruild voor een meer klassieke chino, wat wel past bij deze leeftijd. Wordt het ‘s avonds wat koeler? Trek dan de prachtige knit over het overhemd; comfortabel en warm, maar toch strak en feestelijk aan het kerstdiner.

 

Shop de Knit Shop het Overhemd Shop de Chino Shop de Bretels Shop de Chelsea Boots

4. Echte kerstoutfit voor de al wat oudere meiden

Ook de meiden vergeten wij natuurlijk niet bij Tokkelientje. Ook voor de al wat oudere dames hebben we een prachtig setje voor de kerst; feestelijke zwarte trui gecombineerd met rok of stoere jeans. Voor het extra feestelijke tintje; combineer het rokje met de Rib Maillot Glitter van Ewers. 

 

Shop het rokje Shop de jeans Shop het shirt Shop de maillot

 

5. Kerstsetje voor de kleinste meisjes

Het laatste setje, misschien wel onze favoriet, is voor de kleinste meisjes; een echte kerstlegging, gecombineerd met een deftige, oud roze knit. Is roze niet helemaal haar kleur? Geen probleem, we hebben hem ook beschikbaar in mooi, diep, donkerblauw. Omdat kleintjes hun warmte nog snel verliezen, is het natuurlijk fijn om de kerstoutfit aan te vullen met een mooie body.

Als jouw kleine nu nog niet een echt dametje is aan het kerstdiner, weten wij het ook niet meer!

Shop de legging Shop de knit Shop de body

 

 

Toch nog geen outfit gevonden die helemaal bij jouw wensen past? Geen probleem! Kom gezellig langs in onze kids concept store in Leiden, dan helpen wij jou graag persoonlijk verder. Woon je niet in de buurt? Geen probleem, geef ons dan gewoon even een belletje ;).

 

Vrolijk kerstfeest iedereen! 

Liefs,

Tokkelientje