Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 22 / Aug / 2022

Cadeau inspiratie voor (newborn) baby’s

Cadeau inspiratie voor (newborn) baby’s

Het kan lastig zijn om een cadeau uit te zoeken voor een pasgeboren kind. Bij Tokkelientje hebben we een dosis inspiratie zodat jij de plank niet misslaat, benieuwd? Lees het hier in de blog!

De geboorte van een nieuw kindje is voor veel mensen zowel feestelijk als wonderlijk te noemen. Je zus,  je beste vriendin, broer, zoon, dochter of neef die een kind krijgt en helemaal in de wolken is, logisch ook want dat ben jij stiekem ook een beetje, toch? Het is dan ook extra leuk om de baby (en de ouders) te verwennen met een prachtig cadeau. Alleen wat koop je nou als cadeau voor een pasgeborene? Het cadeau moet natuurlijk hip en uniek zijn maar het moet ook nog eens leuk zijn om te geven. In deze blog bespreken wij van Tokkelientje wat voor cadeau’s je kan geven als cadeau inspiratie voor baby’s.

1- Babyboxpakjes 

Bij het geven van babyboxpakjes kan je de plank niet misslaan! Alle boxpakjes zijn schattig, zien er goed uit en zijn nog erg praktisch ook. Een babyboxpakje als cadeau inspiratie voor een baby is dus een schot in de roos. Bij Tokkelientje verkopen we een aantal verschillende merken boxpakjes, merken die wij verkopen en voorraad van hebben zijn: 1+ in the family en Nixnut. De boxpakjes beginnen bij maat 50, dus ze kunnen direct bij de geboorte al gebruikt worden. 

2- Boxmobiel

Een cadeau waar zowel het kind plezier aan kan beleven als de ouders. Boxmobielen kunnen een kinderkamer namelijk direct mooier maken en een rustige uitstraling geven. Tokkelientje heeft boxmobielen van het merk Cotton Design en die zijn allemaal handgemaakt, dat zie je ook terug in het materiaal en het design, je ziet dat er extra aandacht aan is gegeven. Een kind kan zich lekker vermaken door uren hiernaartoe te starten en zich te verwonderen, want let wel op deze is geen speelgoed. Wij vinden deze het leukst!

3- Hydrofiele doeken & Swaddles

Wat wij dus echt onmisbaar vinden zijn hydrofiele doeken & swaddles voor pasgeboren baby’s. Je kan dit voor werkelijk alles gebruiken, als spuugdoekje tijdens het voeden, als lakentje, om in te bakeren, om af te drogen na een badje of als onderlaken in de box. We hebben ze in hele mooie effen kleuren, maar ook in de leukste printjes.

Bekijk alle hydrofielen & swaddles hier

4- Luitertassen

Ja want als er één ding wel duidelijk is aan een pasgeboren baby dan is het dat er luiers in overvloed nodig zijn. Het is ook nog eens een ideaal cadeau want het komt de ouders goed van pas om alle spullen die ze nodig hebben voor de baby mee te nemen in een aparte tas. Wij zijn helemaal fan van de tassen van Studio Noos, shop de tassen hier

5- (Ratel)bijtringen

We moeten gelijk toegeven dat dit misschien voor de ouders niet het meest leuke speelgoed is, want je raad het al de ratel produceert wat geluid. Maar desalniettemin worden baby’s er heel blij van als ze zelf geluid kunnen produceren, daarom is dit dus het ideale cadeau voor pasgeboren kinderen. Bij Tokkelientje vinden wij het ratel speelgoed van Natruba prachtig, zo hebben zij verschillende bijtringen en ringen met geluid. Daardoor heb je ook nog eens twee vliegen in één klap want bijtringen zijn ideaal voor kindjes omdat het zorgt voor verlichting wanneer een kind erop kauwt/sabbelt. Wij zijn groot fan van de roos, shop de roos hier, alleen kunnen we niet beloven dat het geheel geluidloos is! 

Bestellen bij Tokkelientje

Wij hopen dat we voor een bom inspiratie hebben gezorgd en dat jij het ideale cadeau hebt kunnen vinden bij ons. Bij ons kan je alles gemakkelijk online bestellen en dan bezorgen wij het bij je thuis. Als het een cadeautje is kan je dat ons altijd even laten weten, dan kunnen we het alvast inpakken. Wil je liever alle spulletjes voor pasgeboren baby’s in het echt zien? Je bent van harte welkom bij onze kinderkleding winkel in het centrum van Leiden! 

Het perfecte cadeau hebben wij zeker weten in ons assortiment, maar ben je het nog niet tegengekomen in onze blog? Kijk dan gerust verder in de webshop en wij weten zeker dat je daar nog slaagt. En heel veel plezier met het geven van een cadeau voor de nieuwe aanwinst! 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »