Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Jonno - 25 / Mar / 2024

Een Trendy en Comfortabele Outfit: Mijn twee Favoriete Setjes

Een Trendy en Comfortabele Outfit: Mijn twee Favoriete Setjes

Ik ben Jonno en als moeder van twee energieke kinderen weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om kleding te vinden die niet alleen stijlvol is, maar ook comfortabel en praktisch voor ze. Ik heb twee van mijn favoriete setjes die perfect passen bij de levendige persoonlijkheden van mijn kleintjes uitgezocht.

Ik ben Jonno en als moeder van twee energieke kinderen weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om kleding te vinden die niet alleen stijlvol is, maar ook comfortabel en praktisch voor ze. Ik heb twee van mijn favoriete setjes die perfect passen bij de levendige persoonlijkheden van mijn kleintjes uitgezocht. In deze blog deel ik graag mijn favoriete outfits voor hen, natuurlijk samengesteld uit zeven items van Tokkelientje.

1. Peter Pan Collar Shirt - Green Stripes

Het Peter Pan Collar Shirt in groene strepen is een tijdloos stuk dat elke outfit een speelse en verfijnde uitstraling geeft. De klassieke Peter Pan-kraag voegt een vleugje jeugdigheid toe, terwijl het groene het een frisse en zomerse uitstraling geeft. Of je het nu combineert met een spijkerbroek voor een casual dagje school of met een rokje voor een nettere look, dit shirt is een veelzijdige toevoeging aan de garderobe van je kind.

2. Shorts - Coral Green Print

Voor die warme zomerdagen waarop iedereen verlangt naar comfort en stijl, zijn de Shorts in koraal met groene streep perfect. De levendige en vrolijke kleuren stralen zomerse vibes uit en maken deze shorts perfect voor de zomergarderobe van jouw kleine. Of je nu met z’n allen gaat picknicken in het park of een strandwandeling maakt, deze shorts houden ze koel én modieus.

3. Ketting Zizi de Zebra byMelo

Accessoires zijn de sleutel tot het versterken van elke outfit, en de Ketting Zizi de Zebra voegt een speels en exotisch element toe aan de zomerse look. Het unieke ontwerp met de zebra-hanger geeft een leuk accent aan elke outfit, of je kind nu een eenvoudig shirt draagt of een meer uitgesproken ensemble. Gemaakt met hoogwaardige materialen, voegt deze ketting een vleugje eigenzinnigheid toe.

 

Met deze drie items van Tokkelientje kun je eindeloos mixen en matchen om hun eigen unieke zomerstijl te creëren. Combineer het Peter Pan Collar Shirt met de Shorts voor een leuke en moeiteloze dagelijkse look, en voeg de Ketting Zizi de Zebra toe voor een vleugje persoonlijkheid. Of combineer de shorts met een eenvoudig T-shirt en accentueer de outfit met de opvallende zebra-ketting.

Dan nu het tweede setje! Dit setje is van het merk The New, is een van mijn favorieten kinderkledingmerken vanwege de trendy ontwerpen, duurzame materialen en comfortabele pasvorm, waardoor het perfect is voor de actieve levensstijl van kinderen.

 

1. Lux Sweater - Lotus

De Lux Sweater in de kleur paars is echt een pareltje. Gemaakt van zacht materiaal en met een relaxte pasvorm, is deze trui perfect voor actieve kinderen die graag vrij willen bewegen. De prachtige kleur voegt een vleugje levendigheid toe aan elke outfit en mijn kinderen zijn er dol op!

2. Janet Wide Jeans - Light Blue

Voor een moeiteloos coole look, zijn de Janet Wide Jeans in Light Blue een absolute must-have. Deze jeans zijn niet alleen trendy door de all over print met regenboben, maar ook erg duurzaam, wat perfect is voor kinderen die altijd in beweging zijn. De blauwe kleur past bij vrijwel alles en de brede pasvorm zorgt voor ultiem comfort. 

3. Bandana - Lotus Checkerd

Accessoires zijn de sleutel tot het toevoegen van persoonlijkheid aan een outfit, en de Bandana in Lotus Checkerd is daar perfect voor. Deze bandana voegt een speels accent toe aan de look van mijn kinderen en is geweldig voor het bij elkaar houden van hun wilde haren tijdens het spelen. De blokjesprint voegt een vleugje speelsheid toe en maakt het geheel echt af.

4. 3-Pack Sokken - Rib Roze/Beige

Last but not least, de 3-Pack Sokken in Rib Roze/Beige zijn een absolute essential voor mijn kinderen. Deze sokken zijn niet alleen super schattig, maar ze vinden ze ook erg comfortabel. Met een mix van roze en beige passen ze perfect bij elke outfit en houden ze de voetjes van mijn kleintjes lekker warm, of ze nu binnen of buiten aan het spelen zijn.

Met deze items van Tokkelientje is het samenstellen van een trendy en comfortabele outfit voor mijn kinderen een fluitje van een cent. Ik ben dol op de kwaliteit, stijl en veelzijdigheid van deze items en mijn kinderen ook. Bekijk deze items op de website van Tokkelientje en geef de garderobe van je kleintjes een leuke en trendy upgrade!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »