Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 30 / May / 2024

Feetje Shortama; Summer Specials

Feetje Shortama; Summer Specials

Als de dagen langer worden en de temperaturen stijgen, is het tijd om de nacht garderobe van je kleine aan te passen aan de zomerse omstandigheden. Gelukkig denkt het populaire kinderpyjama merk Feetje met ons mee. Zij staan klaar om ons te verwennen met hun jaarlijkse Feetje Shortama Summer Specials. Deze premium shortama's met korte mouwen zijn ontworpen om zowel comfort als stijl te bieden tijdens de warme zomernachten, wij zijn in ieder geval voorbereid!

Laten we een duik nemen in de vier unieke ontwerpen van dit jaar: Special Pete Palm, Filou Fleur, Cherrie Cherry, en Lenny Lifeguard.

Feetje premium pyjama

Feetje Pyjama staat bekend om zijn hoge kwaliteit en oog voor detail. Elke shortama in de Summer Special collectie is gemaakt van premium materialen die zacht aanvoelen op de huid en ademend zijn, wat essentieel is voor comfort tijdens warme nachten. De ontwerpen zijn niet alleen modieus, maar ook functioneel, met aandacht voor de behoeften van de jouw kleine.

Bovendien biedt Feetje Pyjama een breed scala aan maten, zodat iedereen kan genieten van de perfecte zomernacht in stijl. De zomerse Feetje Pyjama shortama’s zijn allemaal uitgerust met speelse all-over prints.

Feetje pyjama summer specials

Special Pete Palm

Met de Special Pete Palm waan je je meteen op een tropisch eiland. Dit ontwerp straalt een ontspannen en exotische sfeer uit met zijn levendige palmboomprint. De zandkleurige stof, met palmbomen, water en surfboards brengen een gevoel van rust en verkoeling, perfect voor een zomernacht. Gemaakt van ademend katoen, houdt deze shortama je koel en comfortabel, zelfs als de temperaturen stijgen. Time to relax!

 

 

Filou Fleur

Filou Fleur brengt een vleugje elegantie en charme in je nachtkleding. Deze shortama is versierd met vrolijke bloemen die doen denken aan zomerse zonnebloemen. De zachte pastelkleuren geven een frisse en vrouwelijke uitstraling. Deze premium special is versierd met sierlijke ruches, wat hem extra schattig maakt!

 

Cherrie Cherry

Voor degenen die van een speelse en vrolijke stijl houden, is de Cherrie Cherry een perfecte keuze. Deze shortama is bezaaid met schattige kersenprinten die een knipoog geven naar retro zomerse dagen. De zachte, pastel paarse kleur, afgewisseld met het rood van de kersen brengen energie en plezier in je nachtkleding van je kleine. Naast het vrolijke ontwerp biedt de Cherrie Cherry ook het ultieme comfort dankzij de zachte en ademende stof met sierlijke ruches.

 

Lenny Lifeguard

Lenny Lifeguard brengt jouw dierenvriend Lenny en een vleugje strandplezier naar de slaapkamer. Een zachte, blauwe kleur, met all-over print van walvis Lenny de Lifegaurd maakt deze pyjama tot een lieflijk maar stoer exemplaar. Hij roept een gevoel op van zonnige dagen aan en zorgt ervoor dat je in een zomerse stemming blijft, zelfs terwijl je slaapt. De comfortabele pasvorm en luchtige stof maken deze shortama ideaal voor warme nachten.

 

Shop de Feetje Shortama’s nu bij Tokkelientje

Met de Feetje Shortama Summer Specials ben je klaar om de warme zomernachten in stijl door te brengen. Kies uit de vier unieke ontwerpen – Special Pete Palm, Filou Fleur, Cherrie Cherry, en Lenny Lifeguard – en geniet van het comfort en de flair die deze premium pyjama's bieden. 

Veel plezier met de summer specials van Feetje.


Liefs en slaap zacht,

Tokkelientje!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »