Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Gabrielle - 15 / Nov / 2023

Gabrielle's Favorieten

Gabrielle's Favorieten

Vandaag de tweede blog in deze serie en ditmaal zijn het Gabrielle's picks. Dit zijn mijn en mijn kinderen (Hein, Pleun en Keesje) hun favoriete items van dit moment.

Eerder onthulden we al de favorieten van Lisa, en in deze blog is het tijd om de favorieten van Gabrielle en haar kinderen te delen. Ontdek welke stijlvolle keuzes wij maken en laat je inspireren voor de garderobe van jouw kleintjes

Hoodie van Mingo

Als je het aan mijn zoon Hein vraagt, is dit zijn lievelingstrui: De Mingo Zipper Hoodie! Zacht, comfortabel, stijlvol en speels. Hij kan het overal bij combineren, een stoere spijkerbroek of een heerlijker jogger. Omdat Mingo uniseks is draagt mijn dochter Pleun ook graag de hoodies die voor haar broer te klein zijn en dat kan ook prima met dit merk. Het houdt namelijk zijn kwaliteit, ook al is het al wat vaker gedragen. 

Shop nu de Mingo Hoodie

 

De Hooded Jacket Walnut

Dit prachtige wollen jasje is gemaakt van 100% biologische merino scheerwol. Wat ideaal is voor elk weertype. Onze kleine Keesje heeft het hierdoor altijd lekker warm, zelfs in de bakfiets of in de kinderwagen. 

Sowieso zijn wij tegenwoordig groot fan van “wolletjes”, deze zijn nu helemaal in. Dit zijn allemaal prachtige, zachte (merino)wollen items. Deze items zijn heel natuurlijk en duurzaam, perfect voor het najaar! Shop hier alle wolletjes van Tokkelientje!

Bekijk nu



Het kabouterboek

Dit boek doet mij denken aan het kabouterboek van Rien Poortvliet, maar dan op een moderne manier ingevuld. Dus voor mij jeugdsentiment en voor mijn kinderen een lievelingsboek. Wij zijn dan thuis ook van mening dat je niet genoeg kinderboeken kan hebben. Dus je snapt dat dit een favorietje is van ons, al kan ik nog wel 20 favorieten boeken opnoemen. 

Bekijk het kabouterboek

Sweater van Play up

Ik hou van deze kleur en hij past overal goed bij. Je kan deze sweater stoer dragen met een spijker tuinbroek of juist met een kleurige legging. Je zal dan ook altijd bij mij deze kleur in de kast van Keesje zien.


Feetje pyjama’s

Dat dit een favoriet was, zat er natuurlijk dik aan te komen: de natuurlijk bij iedereen bekende Feetje pyjama’s. Dit blijven voor mij de fijnste pyjama’s, gemaakt van 100% katoen waardoor de kids heerlijk slapen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen dus voor ieder wat wils! Van de limited editions tot shortama’s of gewoon de classic wafel pyjama, ze zijn allemaal prachtig.

Ontdek al onze Feetje Pyjama’s!

 

Shop de classic wafel pyjama

 

 

Longsleeve Charlie Petite

Een prachtige longsleeve voor mijn dochter Pleun. Dit kan ze overal bij dragen nu, in de herfstmaanden, nog zonder een vestje eroverheen, en in de wintermaanden gecombineerd met mijn lievelings vestje van Alwero. Daarnaast is dit een makkelijke kleur om zowel klassiek af te kleden of juist stoer in combinatie met een spijkerbroek.

 

Shop de Alwero Bodywarmer

 

Babysokken van Ewers

De fijnste baby sokjes in de kleuren van dit seizoen. Deze babysokken zijn schattige, kleine accessoires die de tere voetjes van baby's lekker warm houden. Het grootste voordeel is dat ze niet afzakken (het is echt waar). Natuurlijk niet alleen voor de herfst en winter maar gewoon het hele jaar heerlijk!

Ontdek Ewers babysokken



Liefs,

 

Gabrielle

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »