Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Lisa - 12 / Sep / 2023

De favorieten van Lisa

De favorieten van Lisa

Dit is de eerste blog in deze serie en ditmaal zijn het Lisa’s Picks. In deze blog bespreken we mijn (Lisa) favoriete items voor dit seizoen.

Dit is de eerste blog in deze serie en ditmaal zijn het Lisa’s Picks. In deze blog bespreken we mijn (Lisa) favoriete items voor dit seizoen. De items verschillen van kleding, accessoires tot jassen en zijn een paar van mijn favorieten uit ons assortiment. Laten we ze bespreken!

 

Alwero wagenzak 

Hét ultieme kraamcadeau als je het mij vraagt. Dit wikkeldeken is zo ontzettend fijn. Perfect voor in de kinderwagen, maar door de gaatjes aan de achterkant kun je hem ook in de maxi cosi gebruiken. Gemaakt van 100% wol, dus zowel heerlijk warm, warmte regulerend als zelfreinigend. Ideaal dus!

Hoodie piupiuchick

Ik hou van deze kleur voor mijn jongens, en zij zelf gelukkig ook! Daarnaast is tegenwoordig alles wat een capuchon heeft ‘super stoer’ dus deze trui is een schot in de roos! Goed te combineren met een stoere jeans een comfortabele jogger. En natuurlijk perfect voor de komende maanden!

Mingo bodywarmer

Een bodywarmer vind ik elk seizoen een musthave in de kast. Super fijn om als extra laagje te combineren met eigenlijk alles. Wanneer het kouder is voor binnen, maar voor de nazomerdagen ook heerlijk als ‘jasje’ buiten. 

Deze is helemaal fijn omdat hij een rits heeft, makkelijk zelf aan te trekken dus. En een groot pluspunt, hij heeft zakken, dat wordt dingen verzamelen! 

Ik vind zelf deze groene kleur geweldig voor mijn 2 gasten, maar hij is er ook in het mauve dus voor iedereen geschikt!

Mingo Cargo

Cargo’s zie je veel dit seizoen, niet meer weg te denken uit het straatbeeld dus! Hij is natuurlijk ook super handig met zijn extra zakken. Deze cargobroek is van joggingstof, en dat is bij mij thuis altijd al een gigantisch pluspunt. Want het moet natuurlijk wel lekker zitten én het allerbelangrijkst, je moet er mee kunnen voetballen!

Bobo Choses Legging

Voor kleine Kaat vind ik deze legging echt te gezellig. Goed te combineren met bijna alle kleuren. En zeker voor het najaar gaat dit broekje haar outfit helemaal opfleuren. 

1+ in the family jasje

Dit jasje stond vanaf het inkoopmoment al op m'n wishlist. Ik zou hem eigenlijk ook gewoon voor mezelf willen! Dit jasje is zo heerlijk zacht en makkelijk aan te trekken bij de kleintjes,  En daarnaast niet onbelangrijk. Super warm!

 

Benieuwd naar de favorieten van mijn compagnon? Ze bespreekt ze in deze blog!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »