Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 29 / Aug / 2023

Piupiuchick AW 23: Sea People

Piupiuchick AW 23: Sea People

De connectie tussen Portugal en de zee is diepgeworteld, waarbij de zee wordt beschouwd als de oudste vriend van het land, symbool staand voor eindeloos plezier en avontuur. Piupiuchick's "Sea People" collectie weerspiegelt deze hechte band en nodigt kinderen uit om te genieten van dezelfde grenzeloze vreugde en verbeelding die de zee biedt. Lees in deze blog meer over de AW23 drop!

Sea people

Het is weer de tijd van het jaar waarin de mode zichzelf opnieuw uitvindt, en met de onthulling van de AW23 collectie van Piupiuchick kunnen modeliefhebbers zich verheugen op een creatieve campagne met een groot gevoel voor stijl en verfijnde esthetiek. Sea People de nieuwe collectie waarbij Piupiuchick zegt dat ze weten wat hun plek is, hun plek is namelijk dicht bij de zee.

Piupiuchick, een merk dat bekend staat om zijn verfijnde en speelse ontwerpen voor kinderkleding, heeft opnieuw een betoverende collectie samengesteld die zowel ouders als kinderen zal aanspreken. Met een samensmelting van maritieme inspiratie, creatieve ontwerpen en hoogwaardige ambacht, brengt deze collectie een diepe duik in de onderwater fantasieën van kinderen. Laten we ons onderdompelen in de magische wereld van de "Sea People" collectie van Piupiuchick.

De zee als vriend en inspiratie

Denkend aan Portugal, komt meteen de connectie met de zee naar voren. De zee wordt beschouwd als de oudste vriend van het land, een constante reisgenoot die eindeloos plezier en avontuur biedt. In lijn met deze diepgewortelde band tussen Portugal en de zee, weerspiegelt Piupiuchick "Sea People" collectie deze nauwe relatie op een betoverende manier.

Net zoals de zee een bron van onbegrensde vreugde is, nodigt de collectie, kinderen uit om te genieten van dezelfde grenzeloze vreugde en verbeelding. Met prints en levendige kleuren die doen denken aan de schittering van de oceaan, omarmt Piupiuchick collectie de vreugde van ontdekking en creatieve avonturen.

De "Sea People" collectie vangt de speelsheid en het plezier van het verkennen van de zee, vergelijkbaar met hoe de zee generaties lang de bevolking van Portugal heeft geïnspireerd. Dit gevoel van blijvende verwondering en opwinding wordt doorgegeven aan de kinderen die de kleding dragen en hen aanmoedigen om hun eigen verhalen van avontuur en vriendschap te creëren.

Shop de Sea look

 

Sweatshirt yellow united oceans

Dungarees blue 

Blouse round collar lilac

 

Ook door de zee geïnspireerd geraakt en benieuwd naar de rest van de collectie? Shop hier de hele Piupiuchick AW23 Sea People collectie.

 

Duurzaamheid in de AW 23 collectie

De toekomst van onze kinderen en de planeet staan bij Piupiuchick centraal. Maar ook het individu binnen de supply chain heeft een belangrijke rol. Men vindt het daardoor extra belangrijk om iedereen die meewerkt aan de productie in Portugal te leren kennen. Zo voegen ze dus ook niet impact toe aan de planeet door het gebruik van gerecycled materiaal; op deze manier investeren ze ook in mensen.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »