Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 30 / Apr / 2024

Tokkelientje op Camping Bakkum

Tokkelientje op Camping Bakkum

Doe mee aan een Zomers Weekend vol Mode, Creativiteit en vooral Plezier, met Tokkelientje op Camping Bakkum!

Het is bijna zover. Op 24, 25 en 26 mei transformeert Camping Bakkum in een wereld vol kinderkleding, creativiteit en plezier, dankzij Tokkelientje! Als je op zoek bent naar een gezellig dagje weg voor het hele gezin, of al op de camping staat, kom dan vooral gezellig langs!

Tokkelientje, jouw favoriete bestemming voor unieke kinderkleding, nodigt je uit om onze pop-up shop te bezoeken, boordevol leuke activiteiten voor jong en oud.

Ontdek Kids conceptstore Tokkelientje op Camping Bakkum

Op Camping Bakkum, te midden van de prachtige natuur, staat Tokkelientje klaar om je te verwelkomen in haar kleurrijke wereld. Stap binnen in onze kraam en ontdek de nieuwste collecties kinderkleding die niet alleen stijlvol zijn, maar ook comfortabel en duurzaam. Van speelse prints tot tijdloze klassiekers, de maten zullen gaan van 56 - 152 dus we hebben voor elk kind iets speciaals. Daarnaast hebben we ook verschillende speelgoedmerken in de pop-up shop. Dus voor ieder wat wils!

  • Tekenwedstrijd - Laat Je Creativiteit Stralen!

Maar dat is nog niet alles! Tokkelientje daagt alle jonge kunstenaars uit om deel te nemen aan onze tekenwedstrijd. Pak je potloden, penseel of krijtjes en laat je verbeelding de vrije loop. Wie weet ga jij naar huis met een geweldige prijs en eeuwige roem!

  •  Tokkelientje Photoframe - Maak jij de tofste foto?

Wie maakt de allerleukste foto in het Tokkelientje frame? Leg een moment vast in ons frame, deel je foto op Instagram, tag @Tokkelientje en maak kans op shoptegoed!

  • Glittertattoos - Voeg wat Glans toe aan je Dag!

Na al dat tekenen en lopen op de catwalk verdien je wel wat extra glitter en glans! Kom langs bij onze glittertattoo-stand en laat jezelf omtoveren tot een schitterende ster. Kies uit een scala aan designs en laat je creativiteit schitteren op je huid.  (Zaterdag en zondag van 11:00 tot 15:00 uur)

Mis het niet!

Dus, markeer 24, 25 en 26 mei in je agenda en kom langs bij Camping Bakkum voor een speels weekend vol plezier en mode met Tokkelientje. Of je nu een fashionista in de dop bent, een creatieve geest of gewoon op zoek bent naar een leuke dag uit met het gezin, bij Tokkelientje vind je alles wat je zoekt en meer!

 

Tot ziens op de camping!

Liefs

Tokkelientje

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »