Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 23 / Nov / 2023

Vondels kerstballen voor Kids

Vondels kerstballen voor Kids

Kerst is een tijd van vreugde, warmte en het delen van speciale momenten met dierbaren. En als er één ding is dat de feestelijke sfeer van Kerstmis kan vastleggen, dan zijn het wel de schitterende kerstballen, ornamenten en pieken die de kerstboom sieren.

Als je op zoek bent naar kerstdecoraties die niet alleen de magie van het seizoen vangen, maar ook een vleugje ambacht, creativiteit en speelsheid toevoegen, dan hoef je niet verder te kijken dan Vondels die verkrijgbaar zijn bij Tokkelientje

Het verhaal achter Vondels

Vondels is een Nederlands merk dat al generaties lang bekend staat om zijn ambachtelijke kerstdecoraties. De naam Vondels draagt de rijke erfenis van vakmanschap en creativiteit met zich mee, die door de jaren heen is doorgegeven. Het bedrijf heeft zijn wortels diep verankerd in de kunst van het creëren van betoverende kerstversieringen die de tijdloze charme van Kerstmis weerspiegelen.

Een van de opvallendste kenmerken van Vondels kerstdecoraties is de bijzondere aandacht voor detail. Elk stuk wordt met de hand gemaakt door vakbekwame ambachtslieden in Amsterdam, waardoor elk ornament uniek is en een verhaal vertelt. Deze toewijding aan vakmanschap is duidelijk zichtbaar in elk facet van hun creaties.

Diverse figuren, stijlen en kwaliteit.

Vondels biedt een uitgebreide collectie kerstballen, ornamenten en pieken in allerlei verschillende figuren en stijlen. Of je nu houdt van klassieke ontwerpen, zoals glinsterende engelen en fonkelende sterren, of meer eigentijdse en gedurfde stukken, zoals kleurrijke eenhoorns en retro-auto's, Vondels heeft voor elk wat wils. Omdat Tokkelientje uiteraard wel een kinderwinkel blijft, hebben wij een collectie Vondels kerstballen samengesteld die de kids zeker leuk zullen vinden!

Bij Vondels wordt er niet bezuinigd op kwaliteit. Ze gebruiken alleen de beste materialen, zoals handgeblazen glas, fijne kristallen en hoogwaardige stoffen, om ervoor te zorgen dat hun decoraties niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan en een erfstuk kunnen worden.

Bestel Bestel Bestel Bestel Bestel

Duurzaamheid en Vondels

Naast hun aandacht voor kwaliteit en ambacht, is Vondels ook toegewijd aan duurzaamheid. Ze streven ernaar om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren en werken samen met lokale leveranciers om hun impact op het milieu te verminderen. Hierdoor kun je met een gerust hart genieten van de schoonheid van Vondels kerstdecoraties, wetende dat ze zijn gemaakt met respect voor de planeet en toekomstige generaties.

Vondels bij Tokkelientje: Betoverende Kerst binnen Handbereik

Bij Tokkelientje kun je de betoverende wereld van Vondels verkennen en de perfecte decoraties vinden om je huis te verfraaien tijdens de feestdagen. Dus, als je op zoek bent naar kerstmagie met een vleugje Amsterdamse ambacht en je wilt de prachtige collectie van Vondels verkennen, breng dan zeker een bezoek aan Tokkelientje. De prachtige creaties van dit Nederlandse merk zullen zeker een blijvende indruk achterlaten en je helpen om de feestelijke sfeer in huis te creëren. 

Benieuwd geworden naar de kerstballen van Vondels? Ontdek onze hele collectie hier!

Vrolijk kerstfeest!

Liefs,

Tokkelientje

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »