• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ammehoela

Merken
Maten
€45,00 €18,00
+
€44,95 €17,98
+

Ammehoela

Ammehoela kleding

Ammehoela, opgericht door Anouk Bindels en Sabine Disveld, staat voor eigenzinnigheid. Het merk richt zich op kinderen van 0 – 10 jaar oud. Comfort, fun en duurzaamheid zijn kenmerken die in elke collectie terugkomen. De kleding van Ammehoela is ontworpen voor nieuwsgierige kids die iedere dag meer van de wijde wereld ontdekken, de slogan van Ammehoela luidt dan ook: ‘’Go your own way! Because that’s the only way.’’

Duurzame kinderkleding

Ammehoela streeft naar duurzame kinderkleding in haar collectie. Er wordt gewerkt volgens het GOTS certificaat, dit betekent dat de kleding voor minimaal 70% uit biologische vezels bestaat. Ook zorgt dit certificaat ervoor dat de Ammehoela kids kleding wordt geproduceerd in een veilige en hygiënische werkomgeving.

Nieuwe collectie Ammehoela Autumn Winter Drop 1 & 2

Terwijl onze kinderen nog volop genieten van al het leuks dat de zomer te bieden heeft; lekker lang vakantie, spelen met vriendjes en waterballonnengevecht, is het alweer tijd voor de eerste drop van die nieuwe herfst- en wintercollectie van Ammehoela!
Deze drop wordt gekenmerkt door heerlijk warme, cozy stoffen in herfstige kleuren als bruin, taupe en aubergine.

Onze favoriet van deze Autumn Winter drop? Het unieke ​​gilletje Ammehoela - Emmy.10 Gothic olive, gemaakt van 100% Organic Cotton GOTS.

Buiten spelen in de Ammehoela jassen

Kinderen kunnen heerlijk buitenspelen in de Ammehoela jassen. In de najaarscollectie zitten warme winterjassen, waarin jouw kleintjes het niet koud zullen krijgen. Extra leuk, de meeste jassen van Ammehoela zijn reversible zodat je ze op twee manieren kunt dragen. De ene kant is effen en de andere kant heeft een printje.

Ammehoela kids collectie

In de Ammehoela kids collectie ligt de focus op een comfortabele pasvorm, zachte stoffen, hand geïllustreerde prints en klaar om te mixen en matchen. De Ammehoela broeken zijn goed te combineren met de vrolijke blouses. Maar ook voor een feestelijke jurk of gilet kun je bij Ammehoela terecht. Bekijk ons aanbod Ammehoela kinderkleding in de winkel of hier in de webshop.