• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Barts

Merken
Maten
Leeftijd
Schoenmaat

Barts

Het ontstaan van Barts Amsterdam

Het verhaal achter Barts Amsterdam begint in de zomer van 1986 wanneer Bart zijn handgemaakte zwemshorts op de stranden van St. Tropez gaat verkopen. Een van de meiden die hem helpt beschermt haarzelf tegen de zon door een stuk stof om haar hoofd te knopen. Algauw vragen de mensen of deze mooie bandana ook te koop is? Vanaf dat moment start Bart met zijn focus op hoeden, petten en bandana's. Een paar jaar later werd het merk Barts geboren. Inmiddels is Barts uitgegroeid tot een accessoires merk voor volwassen en kids.

Barts kindermutsen en meer

De Barts kindermutsen zijn misschien wel de bekendste items in de collectie van dit merk. Ieder najaar komt Barts met de leukste beanies voor kinderen. De Barts kindermutsen zijn veelal gemaakt van wol en fleece stof, warme kinderbolletjes gegarandeerd!

Warme handen met de Barts kinderhandschoenen

Met de Barts kinderhandschoenen laat je jouw kleintjes gerust buiten spelen deze winter. Wij hebben verschillende kinderwanten van Barts, zo vind je bij Tokkelientje fleece wantjes voor de koude droge dagen. De nylon handschoenen zijn waterdicht en ideaal om lekker in de sneeuw te ravotten of om mee te nemen op wintersport.

Barts kindercollectie bij Tokkelientje

De kindercollectie van Barts shop je bij ons. Bekijk hier ons assortiment Barts Amsterdam of kom gezellig langs in de winkel.