Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Letter to the World

  • Geen producten gevonden

NIEUW: Letter to the world kinderkleding

Wat zijn we bij Tokkelientje blij met dit nieuwe kinderkleding merk! Letter to the world, opgericht in 2021, maakt hartstikke leuke kinderkleding waarbij comfort voorop staat zodat de kids zich fijn kunnen voelen en vrijuit kunnen spelen.

Volgens de makers van Letter to the World heeft iedereen een ‘happy place’ waar de tijd stil lijkt te staan, fantasieën de vrije loop hebben en genieten van het leven de enige bezigheid is. Voor de makers zijn dat hun dorpen die hen dichter terug bij de natuur brengen, bij de dieren en familie. De plek waar iedereen elkaar kent. De natuur en landelijke omgeving zijn hier erg belangrijk. Deze vormen dan ook inspiratie in de kleding van Letter to the World.

Duurzame kinderkleding

Als liefhebbers van de natuur en landelijke omgeving vinden de makers van Letter to the World duurzaamheid erg belangrijk. Dit is terug te vinden in de kinderkleding; 90% van de collectie is gemaakt van biologisch katoen, en ze zoeken nog steeds naar andere duurzame vormen zoals hergebruikte materialen om hun collecties nog duurzamer te maken. Letter to the World combineert leuke kindermode met milieuvriendelijkheid.

Avontuur en spelen staan bij Letter to the World voorop

De makers, afkomstig uit Barcelona en Istanbul, zijn van mening dat kinderen knotsgekke avonturen moeten beleven, moeten genieten van het kind zijn en kunnen spelen alsof hun leven ervan afhangt. Dit is dan ook het hoofddoel bij het ontwerpen en maken van kinderkleding. De kinderkleding van Letter to the World is speels en modieus en vergeet daarbij niet het belangrijkste aspect in ogenschouw te houden; kleding moet bovenal functioneel zijn. Door functionele en comfortabele kleding te maken kunnen de kinderen zich vrij voelen en spelen zoals alleen kinderen dat kunnen. 

Letter to the World bij Tokkelientje

Als nieuw kinderkledingmerk, is Letter to the World nog relatief onbekend in Nederland. Daar gaat met deze leuke collecties natuurlijk snel verandering in komen! Daarom zijn wij bij Tokkelientje erg trots dat we nu al de speelse, comfortabele en bovenal duurzame kinderkleding van Letter to the World in ons assortiment hebben.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »