Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

MadMattr

  • Geen producten gevonden

MadMattr klei

MadMattr klei is is hele zachte en lichte schuimachtige klei, met de effecten van Kinetic Sand, maar dan steviger. Je kunt hier de mooiste bouwwerken mee maken en het is makkelijk op te ruimen, erg handig! Een ander groot voordeel van MadMattr klei is dat dit niet uitdroogt. Jarenlang speelplezier is dus gegarandeerd.

Wat is kinetisch zand

Kinetisch speelzand is zand waar een bindmiddel aan toegevoegd is. Dit bindmiddel zorgt ervoor dat er allemaal ‘losse draadjes’ ontstaan tussen de zandkorrels waardoor die aan elkaar kleven. Kinetisch speelzand van MadMattr is het meest aparte wat je kind ooit gevoeld heeft! Het voordeel van MadMattr speelzand tenopzichte van klei is dat MadMattr nooit uitdroogt, zo kun je kinetisch zand heel lang bewaren. Daarnaast wordt je kindje er niet vies van; zo blijft het ook voor jou leuk. 

Met het speelzand van MadMattr kan je kind de leukste fantasiefiguren maken of zijn droomwereld tot leven laten komen. 

MadMattr activity sets

Naast de standaard MadMattr klei hebben wij bij Tokkelientje ook de activity sets van MadMattr. De leukste baksels als donuts, muffins en cupcakes kunnen gemaakt worden met de MadMattr Bakery set. Of heerlijke ijsjes in de zomer met de MadMattr Ice Cream set. Ook in ons assortiment vind je de MadMattr Burger Stand set. 

Met deze activitiy sets komt de klei van MadMattr nog meer tot leven.

MadMattr bij Tokkelientje

Bekijk onze collectie van MadMattr op de website of in de winkel. Je kunt jouw bestelling thuis laten bezorgen of gratis ophalen in één van onze winkels.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »