MIMI & LULA is een stijlvol en speels merk met kinderaccessoires. Het merk werd opgericht in 2017 door Natasha Hodson en Nicola Byrne die beiden jarenlang ervaring hadden met het creëren van accessoires voor volwassen meisjes voor bekende merken. Toen ze zelf dochters kregen misten ze accessoires om mee te variëren en vonden ze dat er te weinig leuke opties waren om te gebruiken bij het verkleden. Je kan immers nooit genoeg kleurige clips, eigenzinnige tasjes of leuke verkleed spulletjes hebben waar kleine meisjes gek op zijn. Vandaar dat ze hun eigen rijke en inspirerende collectie ontwierpen met het oog op kwaliteit en plezier maken.


De accessoires van MIMI&LULA zijn ontworpen om kleine meisjes hun persoonlijkheid te kunnen laten uiten met flair en stijl. Of het nu gaat om verkleden, feesten, spelen of een gewone schooldag, het doel van MIMI & LULA is om altijd te charmeren, verblinden en te genieten.

 

Tokkelientje

  • Een conceptstore met kleding en accessoires voor kids van 0 tot 16 jaar.
  • 071 512 8442
  • [email protected]
Copyright 2020 Tokkelientje - Powered by Lightspeed
iDEAL Bancontact / Mister Cash
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »