Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,- (muv sale)
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Lisa - 14 / May / 2024

De kinderkleding merken voor het voorjaar en de zomer van 2024!

De kinderkleding merken voor het voorjaar en de zomer van 2024!

Stap binnen in de kleurrijke wereld van Tokkelientje en ontdek dé must-have kinderkleding voor de lente en zomer van 2024! Van de levendige waterschoenen tot de stoere UV-beschermende outfits, en van de speelse zwemkleding tot de trendy zonnebrillen. Ontdek ook de duurzame basics voor eindeloos speelplezier. Jouw kleintjes verdienen deze zomer niets minder dan stijl, comfort en avontuur - en Tokkelientje in Leiden heeft het allemaal!

Het seizoen van bloemen in bloei, zonnige dagen aan het strand en avonturen in de buitenlucht is weer aangebroken! En bij Tokkelientje in Leiden zijn we er helemaal klaar voor om jouw kleintjes in stijl te kleden met de meest trendy en comfortabele kleding van de lente en zomer van 2024. We hebben een aantal fantastische merken in huis die perfect passen bij de vrolijke en speelse sfeer van deze tijd van het jaar. Laten we eens kijken naar enkele van onze favoriete merken die dit seizoen absoluut niet te missen zijn.

 

Slipstop, de perfecte mix van stijl en comfort. 

Als het gaat om kinderkleding voor warme dagen en wateravonturen, is Slipstop een absolute favoriet voor ouders en kinderen. Hun collectie van kleurrijke en levendige waterschoenen biedt niet alleen bescherming tegen uitglijden en scherpe voorwerpen, maar is ook ontworpen met oog voor stijl. Met een scala aan leuke ontwerpen, van schattige dierenprints tot stoere patronen, kunnen kinderen vol vertrouwen en met een glimlach spelen op het strand, in het zwembad of gewoon in de achtertuin. Bij Tokkelientje hebben we een uitgebreide selectie Slipstop waterschoenen om ervoor te zorgen dat jouw kleintjes deze zomer veilig en met plezier kunnen beleven. 

 

 

Beach & Bandits, stoere UV-beschermende kleding met een twist. 

Bescherming tegen de zon is essentieel tijdens de warme maanden, en Beach & Bandits heeft dat helemaal begrepen. Hun collectie van UV-beschermende kleding combineert functionaliteit met stijl op een manier die perfect past bij actieve kinderen die van buitenspelen houden. Met vrolijke kleuren, leuke prints en trendy ontwerpen biedt Beach & Bandits een ruime keuze aan zwemkleding, rash guards en zonnepetjes die de huid van je kleintjes beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Bij Tokkelientje hebben we de nieuwste collectie van Beach & Bandits klaarliggen, zodat jouw kleintjes veilig en cool kunnen blijven tijdens hun vele zomeravonturen.

 

Viking Toys, betaalbaar, avontuurlijk en stevig buitenspeelgoed. 

Voor wie van plan is om vandaag of binnenkort naar het strand te gaan, hebben we heel veel leuks van Viking Toys. Het assortiment bestaat uit betaalbaar en avontuurlijk buitenspeelgoed dat de verbeelding van kinderen prikkelt en hen aanmoedigt om actief te spelen in de buitenlucht. Of het nu gaat om zand schepjes en emmers voor eindeloos zandbak plezier, kleurrijke watermolens en gietertjes voor urenlang spetterend vermaak, of een uitgebreide collectie buitenspeelgoed zoals formule 1 auto's of graafmachines voor actief plezier in de speeltuin, Viking Hearts heeft het allemaal. 

 

Izipizi, trendy & basic zonnebrillen voor de coole kids.

Wat is een zomeroutfit zonder een trendy zonnebril? Bij Tokkelientje hebben we perfecte accessoires om de look van jouw kleintjes compleet te maken: de trendy zonnebrillen van Izipizi. Met hun hippe designs, coole kleuren en hoogwaardige UV-bescherming zijn de zonnebrillen van Izipizi een absolute must-have voor deze zomer. Of je nu gaat wandelen in de stad, fietsen in het park of gewoon lekker buiten gaat spelen, met een zonnebril van Izipizi zien jouw kleintjes er niet alleen cool uit, maar beschermen ze ook hun ogen tegen schadelijke UV-stralen. Kom langs bij Tokkelientje en ontdek de nieuwste collectie zonnebrillen van Izipizi voor een zomer vol stijl en bescherming!

 

Mike line, duurzame en comfortabele basics voor actieve kids.

Last but not least, laten we het hebben over Mike line, hét merk voor duurzame en comfortabele basics voor actieve kids. Hun collectie van T-shirts, shorts, leggings en jumpsuits is gemaakt van hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen op de huid en bestand zijn tegen het ruige spel van kinderen. Met eenvoudige ontwerpen en neutrale kleuren zijn de kledingstukken van Mike line perfect te combineren met de rest van de voorjaars- en zomergarderobe van jouw kleintjes. Bij Tokkelientje hebben we een uitgebreide selectie van Mike line basics, zodat jouw kleintjes de hele zomer comfortabel en stijlvol kunnen spelen.

 

 

 

 

Badawii, kleurrijke zwemkleding voor kleine avonturiers. 

Of je nu een dagje naar het strand gaat of lekker in de achtertuin gaat spelen met water, de zwemkleding van Badawii is een must-have voor dit seizoen. Met levendige kleuren, gedurfde prints en hoogwaardige materialen biedt Badawii een uitgebreide collectie zwembroeken, bikini's en badpakken die perfect zijn voor kleine avonturiers. Of het nu gaat om snorkelen in de zee, spetteren in het zwembad of gewoon plezier maken in de zon, Badawii zorgt ervoor dat jouw kleintjes er stijlvol uitzien en zich comfortabel voelen tijdens al hun wateravonturen. Kom langs bij Tokkelientje en ontdek de nieuwste zwemkleding van Badawii voor een zomer vol plezier!

 

Kom langs bij Tokkelientje in Leiden en ontdek alle fantastische collecties! 

Of het nu gaat om waterschoenen van Slipstop, UV-beschermende kleding van Beach & Bandits, kleurrijke zwemkleding van Badawii, trendy zonnebrillen van Izipizi of duurzame basics van Mike line, bij Tokkelientje in Leiden hebben we alles wat je nodig hebt om jouw kleintjes deze voorjaar en zomer in stijl te kleden. Kom langs in onze winkel en ontdek onze fantastische collectie voor het voorjaar en zomer van 2024. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte outfits voor jouw kleintjes, zodat ze kunnen genieten van een zomer vol avonturen, plezier en stijl!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »