Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Blog

Onze laatste blogs

  • De kinderkleding merken voor het voorjaar en de zomer van 2024! 14 Mei

    Blog De kinderkleding merken voor het voorjaar en de zomer van 2024!

    Stap binnen in de kleurrijke wereld van Tokkelientje en ontdek dé must-have kinderkleding voor de lente en zomer van 2024! Van de levendige waterschoenen tot de stoere UV-beschermende outfits, en van de speelse zwemkleding tot de trendy zonnebrillen. Ontdek ook de duurzame basics voor eindeloos speelplezier. Jouw kleintjes verdienen deze zomer niets minder dan stijl, comfort en avontuur - en Tokkelientje in Leiden heeft het allemaal!

  • Zonnebrillen voor kinderen 24 Apr

    Blog Zonnebrillen voor kinderen

    Ontdek hoe Tokkelientje's trendy zonnebrillen niet alleen de ogen van kinderen beschermen tegen schadelijke stralen, maar ook een modeverklaring zijn! Met merken als Izipizi en Mikk Line bieden we comfortabele en duurzame opties, zodat jouw kleintjes met stijl de zon kunnen trotseren.

  • Zwemkleding van Beach and Bandits 11 Jul

    Blog Zwemkleding van Beach and Bandits

    Beach and Bandits is een geweldig Nederlands kledingmerk dat gespecialiseerd is in zwemkleding en UV-kleding voor kinderen. Met hun collectie bieden ze bescherming, stijl en comfort voor avontuurlijke kids die volop willen genieten van de zomer. De stoere ontwerpen, duurzame materialen en hoogwaardige bescherming maken Beach and Bandits een favoriet onder ouders die op zoek zijn naar de beste kleding voor hun kleintjes.