Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 27 / Oct / 2023

Nieuw bij Tokkelientje: MAILEG

Nieuw bij Tokkelientje: MAILEG

Maileg is veel meer dan een speelgoedbedrijf; het is een bron van verwondering, verbeelding en betovering. Door de jaren heen heeft Maileg een speciale plaats veroverd in het hart van velen, en het blijft generaties lang deel uitmaken van speel- en verzamel tradities. Als je op zoek bent naar speelgoed dat de kracht van verbeelding stimuleert en tijdloze schoonheid biedt, dan is Maileg het merk waar je naar op zoek bent.

In de wereld van speelgoed is er een Deens bedrijf dat een speciale plaats inneemt, bekend om zijn charmante, verbeelding en onweerstaanbare aantrekkingskracht. Maileg, uitgesproken als 'My'lye,' is de naam die al generaties lang staat voor de kunst van het creëren van tijdloos speelgoed. Laat ons je meenemen in het betoverende verhaal van Maileg.

Het ontstaan van Maileg

Maileg werd opgericht door Dorthe en Erik Mailil in 1999 in Denemarken. Hun visie was om speelgoed te maken dat de magie van de kindertijd vastlegde en generaties lang zou meegaan. Het echtpaar had een diepe passie voor design en ambachtelijke kunst, wat duidelijk te zien is in de verfijning en aandacht voor detail in elk stuk speelgoed dat ze creëren. 

Maileg is een combinatie van hun achternaam ‘’Mailil’’ met het Deense woord ‘’leg’’ wat staat voor spelen, een sterke combinatie dus! 

Het Maileg assortiment

Het assortiment van Maileg omvat een verscheidenheid aan betoverende wezens en accessoires. Van schattige muizenfamilies tot elegante konijnen en prinsessen poppen, Maileg heeft voor ieder wat wils. Tegenwoordig is Maileg het bekendst van hun prachtige poppenhuizen. Wat hun speelgoed echt onderscheidt, is het vermogen om een verhaal te vertellen. Elk stuk speelgoed heeft zijn eigen persoonlijkheid en karakter, waardoor kinderen hun fantasie kunnen laten spreken en hun eigen avonturen kunnen creëren.

Maileg is meer dan alleen speelgoed; het is een beleving. De charmante verpakkingen, die vaak lijken op luciferdoosjes, voegen een extra vleugje magie toe aan elk stuk speelgoed. Bovendien zijn er talloze accessoires en meubels beschikbaar om de speelwereld van Maileg verder uit te breiden. Van miniatuurbedden tot kleine thee sets, deze accessoires voegen nog meer diepte toe aan het speelplezier. Bekijk het gehele assortiment van Maileg bij Tokkelientje hier



 

Ambacht en kwaliteit

Een van de meest opvallende kenmerken van Maileg is de onberispelijke kwaliteit van hun producten. Elk stuk speelgoed wordt met grote zorg en oog voor detail vervaardigd. Van de fijne stoffen tot de prachtige outfits, elk aspect van Maileg-speelgoed straalt vakmanschap uit. Hierdoor zijn hun producten niet alleen speelgoed, maar ook verzamelobjecten die van generatie op generatie kunnen worden doorgegeven. Dat is nog eens duurzaam! 

 

Je vindt onze uitgebreide collectie van Maileg hier!

 

Liefs,

 

Tokkelientje

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »