Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 09 / Feb / 2024

Op reisavontuur met Tokkelientje, speelgoed voor onderweg!

Op reisavontuur met Tokkelientje, speelgoed voor onderweg!

Met de naderende voorjaarsvakantie, waar gezinnen zich klaarmaken voor wintersport, vakanties in Nederland of met gezellige thuisblijfdagen geven wij graag wat extra tips voor een prettige maar bovenal leuke tijd!

De voorjaarsvakantie staat voor de deur, gezinnen gaan op wintersport, in Nederland op vakantie of zijn even lekker thuis en genieten daar van leuke uitjes. Voor ouders, maar zeker ook voor de kinderen betekent dit vaak lange autoritten met opgewonden momenten op de achterbank. Maar maak je geen zorgen, Tokkelientje heeft de perfecte oplossing om de reizen niet alleen aangenaam en leuker te maken maar hopelijk ook een beetje stressvrij.

Het Belang van Speelgoed in de Auto

Laten we eerlijk zijn, autoritten met kinderen kunnen soms voelen als een heuse onderneming. Van "zijn we er al bijna?" tot de onvermijdelijke kleine ruzietjes op de achterbank, het kan een test zijn voor het geduld van elke ouder. Maar wat als we je vertellen dat deze reizen ook een gouden kans zijn voor de ontwikkeling van je kind? En het geheim zit 'm in het juiste speelgoed!

Het aanbieden van vermakelijk en educatief speelgoed tijdens autoritten is niet alleen een slimme manier om de tijd te doden, maar kan ook de creativiteit stimuleren. Kinderen die betrokken zijn bij educatieve activiteiten tijdens reizen, zoals puzzels, spelletjes en interactief speelgoed, verbeteren hun cognitieve vaardigheden, taalontwikkeling en probleemoplossend vermogen. Bij Tokkelientje begrijpen we dit als geen ander. Daarom hebben we met zorg een selectie samengesteld van speelgoed dat niet alleen vermakelijk is, maar ook educatieve voordelen biedt.

Ontdek Ons Uitgebreide Assortiment


Bij Tokkelientje hebben we een uitgebreid assortiment aan speelgoed voor in de auto, ontworpen om de verbeelding van je kleintje te stimuleren terwijl jullie samen op pad zijn. Of je nu een kort ritje naar de stad maakt of een langere reis plant, we hebben alles wat je nodig hebt om de reis net zo plezierig te maken als de bestemming.

1. Kleurrijke Puzzels en Spelletjes


Niets verslaat de klassieke charme van puzzels en spelletjes om de tijd te doden. Onze collectie omvat prachtige, kleurrijke puzzels en compacte reisspelletjes die garant staan voor urenlang vermaak. Van letters tot cijfers, deze educatieve puzzels dragen bij aan de cognitieve ontwikkeling van je kind terwijl ze zich vermaken.

 

Uitwisboek Bosspelletjes >> Avions Vliegtuig vouwen >> Uitwisboek Puzzels op Reis >>

 

2. Stickers plakken


Nieuw in ons assortiment zijn kleurrijke en creatieve stickers! Laat de verbeelding de vrije loop met vrolijke stickers die ze kunnen plakken op de ramen. Of het nu gaat om schattige dieren, kleurrijke voertuigen of betoverende landschappen, deze stickers voegen een extra dimensie toe aan de reis en bevorderen tevens de fijne motoriek en creativiteit.

 

Pixel Stickers >> Puffy Stickerblok Boerderij >> Ruimte Stickers >>

 

3. Educatief Leermateriaal


Waarom zou je stoppen met leren wanneer de vakantie begint? Onze selectie van educatief leermateriaal zorgt ervoor dat de nieuwsgierige geest van je kind wordt gevoed, zelfs terwijl ze onderweg zijn. Met leuke boeken van moppen tot doolhoven stopt het plezier met Tokkelientje nooit.

 

De Doolhof Detective >> Het Waanzinnige Moppenboek >> Vrolijke Muziekmakers Geluidenboek >>

 

Hierbij nog wat extra tips voor een succesvolle autorit.

  • Voorbereiding is Alles: Pak het speelgoed voor de autorit zorgvuldig in en zorg ervoor dat alles binnen handbereik is.
  • Snacktijd is Leuk: Voorzie wat gezonde snacks om de hongerige magen tevreden te stellen en de sfeer positief te houden.
  • Neem Pauzes: Plan regelmatig korte pauzes om even de benen te strekken en wat frisse lucht te krijgen.
  • Luister naar Kinderliedjes: Stel een afspeellijst samen met favoriete kinderliedjes voor een vrolijke sfeer in de auto.

Conclusie

Met de voorjaarsvakantie om de hoek, staan er vast avontuurlijke autoritten op de planning voor jou en je gezin. Bij Tokkelientje begrijpen we dat deze momenten van samenzijn kostbaar zijn en dat een soepel verlopende reis de toon zet voor een geslaagde vakantie. Daarom hebben we niet alleen kleurrijk en vermakelijk speelgoed voor in de auto geselecteerd, maar ook items die de nieuwsgierigheid van je kinderen prikkelen en hun groei ondersteunen.Laat de vakantie pret maar beginnen, gewapend met kleurrijke puzzels, zachte reis vriendjes en educatief leermateriaal!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »