Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Blog

Onze laatste blogs

  • Top 5 Leukste Cadeaus voor Peuters 10 Apr

    Blog Top 5 Leukste Cadeaus voor Peuters

    Cadeautjes geven aan peuters is altijd een hartverwarmend moment. De opwinding op hun gezichtjes wanneer ze het cadeau uitpakken en de vreugde wanneer ze ermee spelen, zijn onbetaalbaar. Maar laten we eerlijk zijn, het vinden van het juiste cadeau kan soms een uitdaging zijn. Je wilt iets kiezen dat niet alleen leuk is, maar ook geschikt voor hun leeftijd, veilig en misschien zelfs een beetje educatief. Daarom staat Tokkelientje vandaag klaar om je te helpen met een top 5 van de leukste cadeaus voor peuters.

  • Op reisavontuur met Tokkelientje, speelgoed voor onderweg! 09 Feb

    Blog Op reisavontuur met Tokkelientje, speelgoed voor onderweg!

    Met de naderende voorjaarsvakantie, waar gezinnen zich klaarmaken voor wintersport, vakanties in Nederland of met gezellige thuisblijfdagen geven wij graag wat extra tips voor een prettige maar bovenal leuke tijd!

  • 5x de leukste cadeau’s voor (oudere) meiden 18 Jan

    Blog 5x de leukste cadeau’s voor (oudere) meiden

    Welkom bij een nieuwe dosis inspiratie voor het perfecte cadeau! Het vinden van het ideale cadeautje voor (oudere) meiden kan soms een uitdaging zijn, maar geen zorgen, we hebben de zoektocht al voor je vereenvoudigd.

  • 5x de leukste kindercadeaus voor de feestdagen 01 Nov

    Blog 5x de leukste kindercadeaus voor de feestdagen

    Het is weer zover, de feestdagen komen eraan! Bij Tokkelientje kijken we er elk jaar erg naar uit, want wat zijn deze dagen toch fijn. De dagen worden korter, buiten wordt het koud maar binnen wordt het des te warmer. Gezellig knus met het gezin bij elkaar, de spanning of Sinterklaas dit jaar wel komt en wat hij dan bij zich zal hebben, de warmte en de lichtjes van Kerst, wij vinden het allemaal heel fijn.

  • 7 Geweldige Cadeau-ideeën voor een 3-jarige 18 Jul

    Blog 7 Geweldige Cadeau-ideeën voor een 3-jarige

    Het vinden van het juiste cadeau voor een 3-jarige kan soms een uitdaging zijn. Je wilt iets vinden dat hen uitdaagt, hun verbeelding prikkelt en tegelijkertijd leuk is om mee te spelen. Gelukkig hebben we een lijst samengesteld met 7 geweldige cadeau-ideeën die perfect zijn voor deze leeftijdsgroep. Van stapelstenen tot puzzels en poppen, er is voor elk kind wel iets bij. Lees verder om meer te ontdekken!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »