Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Blog

Onze laatste blogs

  • 5x De leukste kerstkleding voor kinderen 13 Dec

    Blog 5x De leukste kerstkleding voor kinderen

    Nog maar eventjes, en het is alweer tijd voor het kerstdiner! Bij Tokkelientje vinden wij dit altijd een geweldige tijd; de gezelligheid, de spelletjes, met het hele gezin bij elkaar en natuurlijk als echte kids fashionista’s; de mooie kleertjes.

  • Wij zoeken jou! 08 Dec

    Blog Wij zoeken jou!

    Altijd al in de leukste winkel van Leiden willen werken? Dit is je kans! Bij Tokkelientje zijn we opzoek naar iemand die gek is op kinderen en het leuk lijkt om elke woensdag en om de week in het weekend in onze leuke conceptstore te staan.

  • Magnetisch speelgoed bij Tokkelientje 04 Dec

    Blog Magnetisch speelgoed bij Tokkelientje

    Bij Tokkelientje verkopen we magnetisch speelgoed van de populaire merken Cleverclixx en MagnaTiles. Het fijne van deze merken is dat ze compatibel zijn met elkaar, dus je kunt de dozen mixen en matchen!

  • Vondels kerstballen voor Kids 23 Nov

    Blog Vondels kerstballen voor Kids

    Kerst is een tijd van vreugde, warmte en het delen van speciale momenten met dierbaren. En als er één ding is dat de feestelijke sfeer van Kerstmis kan vastleggen, dan zijn het wel de schitterende kerstballen, ornamenten en pieken die de kerstboom sieren.

  • Gabrielle's Favorieten 15 Nov

    Blog Gabrielle's Favorieten

    Vandaag de tweede blog in deze serie en ditmaal zijn het Gabrielle's picks. Dit zijn mijn en mijn kinderen (Hein, Pleun en Keesje) hun favoriete items van dit moment.