Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 15 / Dec / 2022

Speelgoedwinkel Leiden

Speelgoedwinkel Leiden

Er is zoveel verschillend speelgoed te koop, dat je haast niet meer weet waar je zoeken moet. Boeken, puzzels, baby speelgoed, speelgoed auto’s en dat is nog maar een kleine greep uit het gigantische aanbod. Daarom helpen wij jou in deze blog een handje met een leuke selectie van kinderspeelgoed.

Nieuwe avonturen ontdekken met kinderboeken

Laten we beginnen met speelgoed waar je eigenlijk nooit verkeerd mee kan gaan; kinderboeken. Kinderboeken zijn naast dat ze hartstikke leuk zijn, ook nog een super educatief cadeau voor jouw kleine. We hebben een ruime collectie van de leukste kinderboeken voor jou geselecteerd zodat jij niet verder hoeft te zoeken. Een van onze favorieten? Dat moet toch een van de zaklamp boeken zoals Speuren op de Boerderij zijn waarin jouw kleine eindeloos kan speuren.

Op zoek naar een kinderboek? Zoek niet verder, Tokkelientje is dé kinderboekenwinkel in Leiden!

Eindeloos spelen met houten speelgoed

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor houten speelgoed in plaats van plastic speelgoed. In de eerste plaats is het een stuk duurzamer dan plastic speelgoed, omdat het van hernieuwbare grondstoffen gemaakt wordt. Ook is houten speelgoed bevorderlijk voor de ontwikkeling van de motorische vaardigheden van kinderen (hout is vaak iets zwaarder en steviger dan plastic en daardoor traint het de vaardigheden beter). Denk bijvoorbeeld aan houten puzzels, constructiesets en stapelblokken.
Tot slot is houten speelgoed vaak ook nog eens een stuk mooier om naar te kijken dan plastic speelgoed, en dit is natuurlijk niet geheel onbelangrijk aangezien het speelgoed hoogstwaarschijnlijk door het hele huis zal slingeren.

Wij zijn in ieder geval groot fan van houtenspeelgoed, en daarom hebben wij dan ook een ruim assortiment van deze mooie producten.

Hier vind je het houten speelgoed dat op voorraad is in onze speelgoedwinkel in Leiden.  

Ouderwets puzzelen

Wat is een speelgoedwinkel zonder puzzels? Precies. Dus hebben we een ruim assortiment van dit speelgoed wat al generaties enorm in trek is. Puzzels zijn er in alle soorten en maten, beschikbaar voor jong en oud. Van grote houten puzzelstukken voor de peuters tot complexere puzzels voor de oudere kinderen.

De favoriete puzzel van de kinderen van Tokkelientje? Moeilijk te zeggen, maar als ze echt moeten kiezen, dan kiezen ze toch wel voor een van de kartonnen puzzelset van Janod.

Knutselen met de kids

Op zoek naar iets waar je kleine zich eindeloos mee kan vermaken en zijn of haar creativiteit zal bevorderen? Dan is creatief speelgoed om mee te knutselen waar jij naar op zoek bent. Van vingerverf sets tot houten kralen om zelf sieraden mee te maken, je vind het bij ons bij Tokkelientje in Leiden.

Lekker badderen met badspeelgoed

Badderen in je kindertijd. Er is weinig wat aan dat plezier kan tippen. En om het badderen nog leuker te maken, kun je badspeelgoed gebruiken. Lekker vissen in het water, of kleuren onderwater, met badspeelgoed is niks te gek.

Wil je jouw kleine dus met nog meer plezier laten spetteren in het water, dan is badspeelgoed een goed idee. We hebben een uitgebreid assortiment samengesteld van het leukste badspeelgoed, zodat jij niet langer hoeft te zoeken. Ons uitgebreide assortiment badspeelgoed vind je hier.

Toch nog op zoek naar iets anders? 

Toch het speelgoed wat je zocht nog niet gevonden? Dat kan natuurlijk goed met zo’n groot assortiment van baby- en kinderspeelgoed. Ben je op zoek naar speelgoed, en toevallig in Leiden? Kom dan eens gezellig langs in onze kinderwinkel in het gezellige centrum. 

Liever online shoppen? Dat kan natuurlijk ook, bekijk hier ons uitgebreide speelgoed assortiment.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »