Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 19 / Dec / 2023

Tokkelientjes Slijmavontuur

Tokkelientjes Slijmavontuur

In deze blog willen we jullie graag meenemen in de wereld van slijm. Nu denk je wellicht dat slijm een simpel product is en dat je daar niet zo veel mee kan, maar niets is minder waar!

Slijm is nu populairder dan ooit, het YouTube kanaal van de Zoete Zusjes heeft tal van filmpjes over slijm. Slijm kun je namelijk zelf maken, kant en klaar kopen, mee kneden, bouwen, stuiteren en spelen. De betoverende wereld van slijm wacht op jullie, vol kleurrijke mogelijkheden en eindeloos speelplezier, in deze blog vertellen we meer wat je met slijm allemaal kan en welk merk wij verkopen.

Wat is slijm eigenlijk?

Slijm is een fantastische, glibberige substantie waar je heerlijk mee kunt spelen, kneden, knutselen, friemelen en zelfs ook (over)gooien. Pas op! Het (over)gooien met slijm vinden sommige ouders niet zo leuk! Bij Tokkelientje hebben we een groot aantal slijmproducten en een variërende collectie van het geweldige merk Tuban. De slijmproducten zijn niet alleen superleuk, maar ze hebben ook magische eigenschappen waarmee je de meest verbazingwekkende creaties kunt maken.

Tuban-slijm

Zin om met slijm te spelen of cadeau te geven? Dan heb je twee opties: kant-en-klaar slijm waar gelijk mee gespeeld kan worden, of pakketten waarmee je je eigen slijm kunt maken!

Kant-en-klare slijm, direct gereed voor plezier! 

Vind je het leuk om snel aan de slag te gaan met nieuwe slijm avonturen? Geen zorgen! In de schappen van Tokkelientje vind je een kleurrijk assortiment kant-en-klare slijmproducten van Tuban. Open het potje en duik meteen in de zachte, glibberige wereld vol met slijm plezier. Kies uit verschillende kleuren, texturen en maten, elk potje bevat de magie van Tuban-slijm die klaar is om jouw creativiteit te omarmen en lekker te gaan spelen. 

Ontdek de jelly set Ontdek de jelly set Ontdek Tuban Slime Ontdek Tuban Slime

DIY-pakketten, jouw eigen slijm creatie in een handomdraai!

Voor de kleine slijm-meesterbreinen, die graag hun eigen slijm willen brouwen, hebben we fantastische DIY-pakketten. Deze geweldige pakketten bevatten alles wat je nodig hebt om je eigen slijmcreatie te maken. Open het pakket en ontdek kleurrijke flesjes met Tuban-lijm, magisch poeder om de perfecte textuur te bereiken, glitters om een vleugje sprankeling toe te voegen, en nog veel meer! Het enige wat je hoeft te doen is je creativiteit de vrije loop laten en genieten van het proces van het maken van jouw eigen betoverende slijm.

Shop Tuban DIY Slijm Shop Tuban DIY Slijm

 

 

Waarom is met slijm spelen zo leuk?

Slijm is niet zomaar een alledaagse substantie; het is een waar wonder dat je zintuigen prikkelt en je meeneemt op een magische reis van plezier en ontspanning. Laten we eens kijken waarom slijm zo geweldig is! 

  • Creativiteit ten top

Wat slijm speciaal maakt, is de grenzeloze creativiteit die het met zich meebrengt. Meng verschillende kleuren, voeg glitters toe en creëer je eigen meesterwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos, en elk nieuw slijmavontuur is een kans om je verbeeldingskracht de vrije loop te laten. Misschien ontdek je wel een nieuwe favoriete kleurencombinatie of vind je de perfecte glittermix voor je unieke slijmcreatie! 

  • Een leuk cadeau

Slijm is niet alleen leuk om zelf mee te spelen, maar het maakt ook een super leuk cadeau voor je vriendjes en vriendinnetjes. Verpak je zelfgemaakte glitter creatie Tuban-slijm in een kleurrijke pot, voeg een lintje toe en verras je dierbaren met een stukje magie. Een persoonlijk slijmcadeau is de perfecte manier om een glimlach op iemands gezicht te toveren. 

  • Borax-vrije Magie!

Bij Tokkelientje willen we dat jullie slijm avonturen niet alleen leuk, maar ook veilig zijn. Daarom zijn onze Tuban-slijmproducten volledig Borax-vrij! Wat betekent dat precies? Borax is een veelgebruikt ingrediënt bij het maken van slijm en zit bijvoorbeeld in lenzenvloeistof of allesreiniger, maar sommige kinderen kunnen hier gevoelig voor zijn. Geen zorgen! Tokkelientje heeft ervoor gezorgd dat onze slijmproducten een veilig alternatief bieden, zodat iedereen kan genieten van de betoverende textuur en creativiteit van slijm, zonder zorgen over potentieel irriterende stoffen.

Een slijmerig bezoekje bij Tokkelientje

Wij heten jullie van harte welkom bij Tokkelientje, waar slijmplezier en betovering samenkomen! Of je nu dol bent op kant-en-klare slijmproducten of je eigen slijmcreatie wilt maken met onze DIY-pakketten, bij Tokkelientje vind je alles om je glibberige avontuur te beginnen.Kom gezellig langs in onze winkel in Leiden en ontdek onze kleurrijke selectie Tuban-slijmproducten. Voel, kneed, en laat je verrassen door de magie van slijm in onze gezellige winkelomgeving. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte slijmervaring. Blijf je liever thuis? Dan kan je alle slijmproducten hier vinden, tot snel!

Veel slijmplezier, 

Liefs Tokkelientje! 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »