Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Djeco Djeco - Batanimo

Terug naar overzicht

€ 11,95 Incl. btw

Een schattig vechtspel voor de kleintjes met illustraties van verschillende dieren. 1, 2, 3: de spelers draaien tegelijkertijd de eerste kaart van hun stapel om.

Lees de volledige productomschrijving

  • Op voorraad
  • Duurzame kinderkleding.
  • Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
  • Gratis ophalen in onze winkel!
  • De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

  Productomschrijving

  Als er meerdere dieren even groot zijn, dan wordt er "gevochten"! Als een speler alle kaarten heeft binnengehaald, wint hij of zij het spel.

  Inhoud: 36 kaarten. Spelregels in 10 talen.

  spelregels:

  Alle kaarten worden uitgedeeld. Elke speler maakt van zijn kaarten een stapeltje en legt dat voor zich neer met de plaatjes naar onderen. De spelers draaien tegelijkertijd de eerste kaart van hun stapeltje om. Degene die de kaart met het grootste dier erop heeft omgedraaid, wint de andere omgedraaide kaarten. Het kan voorkomen dat er twee kaarten omgedraaid worden waarop dieren van dezelfde grootte staan. In dat geval moeten de spelers “Slag!” roepen.

  Vervolgens leggen ze elk een andere kaart op hun vorige kaart, dit keer met het plaatje naar onderen, en daarna nog een kaart, met het plaatje naar boven. Degene bij wie op de laatste kaart het grootste dier staat, wint alle andere omgedraaide kaarten.

  Kinderen die niet kunnen tellen, kunnen gemakkelijk weten - door te kijken wat het grootste dier is - wie de kaarten wint.

  Einde van het spel: Wanneer een van de spelers alle kaarten heeft bemachtigd, heeft hij gewonnen!!

   

  Recent bekeken

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »