Duurzame kinderkleding.
Gratis verzending in NL & BE vanaf €75,-
Gratis ophalen in onze winkel!
De mooiste baby- en kinderkleding op één plek.

Tokkelientje - 18 / Jan / 2024

5x de leukste cadeau’s voor (oudere) meiden

5x de leukste cadeau’s voor (oudere) meiden

Welkom bij een nieuwe dosis inspiratie voor het perfecte cadeau! Het vinden van het ideale cadeautje voor (oudere) meiden kan soms een uitdaging zijn, maar geen zorgen, we hebben de zoektocht al voor je vereenvoudigd.

We hebben de 5 leukste cadeau’s voor meiden voor je samengesteld, en daar zit zeker voor ieder wat wils bij! Van knutselen tot schrijven, lezen en spelen, aan iedereen is gedacht! Dus ga je op verjaardagsvisite of wil je gewoon een leuk cadeautje geven aan je dochter? Maak dan vooral gebruik van deze tips!

1. Prachtige Gel pennen met geur

Onze eerste tip is een set geurpennen! Wie heeft er in zijn jeugd geen set geurpennen gehad? Er is iets fascinerends aan een set gave gel-pennen die niet alleen heerlijk schrijven of tekenen, maar ook nog eens een lekker geurtje achterlaten. 

Geef deze geurpennen cadeau >> Geef deze geurpennen cadeau >>

In onze collectie vind je twee sets geurpennen van het merk Ooly, dat verder nog meer prachtig knutselspul verkoopt. De ene set, “very berry”, bevat eigenlijk alle kleuren die wilt, en ruikt naar bessen. De andere, “tutti frutti”, bevat gave neon kleuren die vooral op donker papier echt tot leven komen!

2. Origami sets 

Origami, de Japanse vouwkunst, is zeker geen nieuwe hobby, maar is wel weer helemaal in! En niet zo gek ook, want met de origamisets van Alexander Toys kun je prachtige kunstwerken maken! Pauwen, lieveheersbeestjes, bloemen of schildpadden, het kan allemaal.

 

 

Geef deze origami set cadeau >> Geef deze origami set cadeau >> Geef deze origami set cadeau >>

 

Het leuke aan dit cadeau is dat het ook hartstikke leuk is om als moeder en dochter samen te doen. Even tijd voor wat quality time!

3. Slijm van Tuban

Slijm, het product van nu! We hebben hier onlangs al een blog over geschreven, maar voor het geval je deze gemist is, lees dan vooral onze Slijm Blog nog even! 

Slijm, ook wel jelly genoemd, doet bij ouders waarschijnlijk eerst hun wenkbrauwen rijzen; wat moet je ermee? Nou, van alles! Spelen, kneden, knutselen, friemelen of het zelf produceren, met slijm kun je alle kanten op! 

Vooral populair, zijn tegenwoordig de slijmsets van Tuban. Zij hebben verschillende sets met verschillende soorten slijm. Glow in the dark slijm of juist meer gelachtig slijm waar je figuurtjes mee kunt maken. Of, als je het helemaal serieus wilt nemen, kun je met hun sets je eigen slijm maken! 

Geef Tuban slijm cadeau >> Geef Tuban slijm cadeau >> Geef Tuban slijm cadeau >>

 

Met een slijmcadeau van Tuban zit je sowieso goed!

 

4. Hey Clay

Een hobby waar jonge meiden erg veel plezier uit halen, is creatief bezig zijn. Tegenwoordig zijn er tal van verschillende producten op de markt waar je lekker creatief mee bezig kunt zijn.

Hey Clay is een van de creatieve toppers die het als cadeau altijd goed doet. Hey Clay maakt verschillende sets waar je te gekke dingen mee kunt kleien. Mooie vogels, ringen of konijntjes, je kunt het allemaal tot in groot detail maken met de sets van Hey Clay. De klei plakt niet en droogt uit zichzelf. Al na 24 uur kunnen de gekleide figuurtjes als speelgoed gebruikt worden.

Ook helemaal van deze tijd; Hey Clay heeft een eigen app met extra instructies om tot een prachtig eindresultaat te komen. 

 

 

Geef Hey Clay cadeau >> Geef Hey Clay cadeau >> Geef Hey Clay cadeau >>




5. Het boek Matilda van Roald Dahl

Een cadeau dat het eigenlijk voor alle leeftijden goed doet, is een boek. Uiteraard moet je het boek wel afstemmen op de leeftijd van de ontvanger, maar voor elke leeftijd is er een geschikt boek te vinden om cadeau te geven.

Voor de al wat oudere meiden vinden wij het boek “Matilda” van Roald Dahl helemaal te gek. Veel mensen zullen dit boek waarschijnlijk nog kennen uit hun eigen jeugd, maar ook in 2024 is het nog een hartstikke leuk boek. Wat ook leuk is, als ze het boek uit heeft, kunnen jullie samen de verfilming van het boek kijken ;).

Geef nu Matilda cadeau >>

 

Wij hopen dat we je een beetje op weg geholpen hebben met deze 5 cadeaus voor de al wat oudere meiden! Opzoek naar nog meer cadeau inspiratie? Hier vind je al ons speelgoed!

 

Liefs,

Team Tokkelientje

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »